2023.május.29. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Lajkó Félix – Újévi szóló koncert

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96842"><img class="image image-preview" src="/files/images/félx.preview.jpg" border="0" width="472" height="755" /></a></span>November 27-én az esti koncerttel indul Lajkó Félix ünnepi sorozata. A karácsonyi ünnepek és az újév közeledtével Lajkó Félix most nem egy, hanem több ünnepi koncerttel készül. </p> <p> 

November 27-én az esti koncerttel indul Lajkó Félix ünnepi sorozata. A karácsonyi ünnepek és az újév közeledtével Lajkó Félix most nem egy, hanem több ünnepi koncerttel készül.

 

November 27-én az esti koncerttel indul Lajkó Félix ünnepi sorozata. A karácsonyi ünnepek és az újév közeledtével Lajkó Félix most nem egy, hanem több ünnepi koncerttel készül.

 

A művész 40. születésnapját hosszú koncert maratonnal ünnepelte 2014 végén és 2015 elején; és ezen alkalomra új produkciók születtek: Balázs Jánossal a JELSZÓ, a Hollerung Gábor vezette Budafoki Dohnányi Zenekarral a VÉGTELEN c. szimfonikus lemez, illetve a kiváló énekesnőkkel és barátokkal létrehozott FOLK produkció. Lajkó Félix ezen produkciókban továbbra is kiteljesíti művészetét, hiszen széles, mondhatni határtalan zenei koncepciók lehetővé teszik számára a szárnyalást, úgy a virtuózan használt hegedűn, mint kedvenc hangszerén a citerán!

 

Az idei koncertszezon zárásakor ezek a produkciók szép sorjában újra színpadra állnak; mindig megújulóan, improvizatívan, újra és újra szerethetően:

 

Lajkó Félix évzáró eseményei és újévi koncertje:

 

2015. november 27. 19.00

Lajkó Félix (hegedű) és Balázs János (zongora) – Jelszó koncert

Budapest – MOM Kulturális Központ

(Minden jegy elkelt!)

 

2015. december 15. 19.00

Lajkó Félix Szimfonik – a Budafoki Dohnányi Zenekar közreműködésével, vezényel: Hollerung Gábor

Budapest – Erkel Színház

 

2015. december 28. 20.00

Lajkó Félix FOLK koncert, közreműködnek: Palya Bea, Csizmadia Anna, Tintér Gabriella énekesek, Brasnyó Antal (brácsa), Csobán Gergő (bőgő)

Szeged – IH Rendezvényközpont

 

2016. január 3. 19.30

Lajkó Félix – Újévi szóló koncert

Budapest – Zeneakadémia

 

https://www.youtube.com/channel/UCXIwykmjBEUvB-etBArJDqw

www.youtube.com/watch?v=V2o0gN-cWUE

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.