A nyertesA nyertesSikerrel zárult a Storck Hungária Kft. tavaly ősszel meghirdetett nyereményjátéka, amelynek keretében a legszerencsésebb játékos családjával együtt elutazhat Lappföldre, a Mikulás hazájába.

A nyertesA nyertesSikerrel zárult a Storck Hungária Kft. tavaly ősszel meghirdetett nyereményjátéka, amelynek keretében a legszerencsésebb játékos családjával együtt elutazhat Lappföldre, a Mikulás hazájába.

Véget ért a Toffifee „Irány Lappföld!" – elnevezésű, 2007. október 15. – november 30. között meghirdetett nyereményjátéka, amelyre egy rajzzal, valamint legalább 200 gramm Toffifee vásárlásával lehetett nevezni. „Képzeld el, rajzold le, és valóra válhat az álmod!" – ezzel a felhívással várta a Toffifee Mikulása a játék résztvevőinek rajzait. 

„A nyereménysorsolás 2007. december 6-án megtörtént, és Vámos Dóra sorokpolányi játékosunk részére a Mikulás meghozta a várva várt álomutazást. Nyertesünk úgy döntött, hogy nélkülözve a Mikulás és rénszarvasai társaságát, január végén tölt el 4 csodálatos napot testvérével és szüleivel együtt Lappföldön." – tájékoztat Szűts Ágnes marketing vezető.

A Mikulással való találkozást megörökítő rajzot beküldők közül a leggyorsabb 1000 fő egy-egy Mikulás sapkát kapott ajándékba, míg a 10 legszebb rajz alkotói egy évre elegendő csokival lettek gazdagabbak. A nyertesek személyesen vehették át nyereményüket 2007. december 15-én a WestEnd City Center tetőteraszán található Jégterasz Karácsonyi rendezvényén, amely ezúttal jótékonysági célokat is szolgált. Immáron tizenhárom éves hagyománynak számít, hogy karácsony előtt összefognak a sztárok, műsorvezetők és sportolók a hátrányos helyzetű óvodás és iskolás gyermekek megsegítésére. „A nyereményátadás helyszíneként azért választottuk ezt az eseményt, mert idén szerettük volna megédesíteni azon családok karácsonyát, akiknek kevesebb jut az élet adta örömökből és lehetőségekből. Ezért a helyszínre érkező gyermekeket a Toffifee Mikulása ajándékcsomaggal lepte meg." – folytatta Szűts Ágnes.

A nyertes rajzok a  http://www.iranylappfold.hu/ oldalon, valamint a Jégteraszon február végéig megtekinthetők

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük