2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Látlelet a fiatalokról – A djuice vasárnap este mond valamit, ami fontosabb, mint az alma!

1 min read
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/43632"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_274.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="99" /></a></span> <p>A djuice, Magyarország egyetlen, kizárólag a fiatalokat megcélzó mobilmárkája. Az újraindítás óta nem csak a tarifa és készülékajánlatokkal foglalkoztak.</p><p>

 

A djuice, Magyarország egyetlen, kizárólag a fiatalokat megcélzó mobilmárkája. Az újraindítás óta nem csak a tarifa és készülékajánlatokkal foglalkoztak.

 

A djuice, Magyarország egyetlen, kizárólag a fiatalokat megcélzó mobilmárkája. Az újraindítás óta nem csak a tarifa és készülékajánlatokkal foglalkoztak.

Az egyetemisták 22%-a úgy gondolja, hogy nem a megfelelő iskolát választotta. A fiatalok 69%-a dolgozna külföldön, ha lehetősége lenne rá, 38%-uk szerint pedig legalább fél év vagy még több idő kell ahhoz, hogy munkát találjon az iskola elvégzése után. A rendszeresen sportolók több mint harmada (38%) azért sportol, hogy jobban nézzen ki, nem pedig fittsége vagy az egészsége megőrzése érdekében. Mindeközben azonban a fiatalok 46%-a túlsúlyosnak érzi magát.

Hogy mi köze ehhez a djuice-nak? 2010. szeptember 26-án, 20 óra 57 perckor kiderül. Tíz csatornán, ugyanabban az időben. Csak egyszer kerül adásba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük