Különleges műsorokkal köszönti a VIVA a 21 éves botrányhőst.

Különleges műsorokkal köszönti a VIVA a 21 éves botrányhőst.

 

Szemtelenül fiatal, világhírű, botrányai miatt mindenki róla beszél. Miley Cyrus kiskora óta hozzászokott, hogy rajongók milliói kövessék minden egyes lépését, idén azonban a sztár végleg maga mögött hagyta Hannah Montana karakterét. Twerkelt az MTV gáláján, füves cigit szívott az EMA-n, szexszimbólummá vált alig pár hónap leforgása alatt.

 

De vajon hogy és miért csinálta? A VIVA tematikus hétvégéjén végigveszi a 21 éves Miley karrierjének és életének legfontosabb momentumait.

Különc vagyok. De ez számomra nem okoz gondot. A kritikáktól pedig egyáltalán nem tartok, hozzászoktam már, hogy engem piszkál mindenki. Ahhoz, hogy mindig engem taposnak a földbe, ahogy ahhoz is, hogy felkeljek onnan" – mondja a botrányhősnő A Miley-jelenség című egyórás dokumentumfilmben, ami december 6-án, 18:30-kor kerül adásba a VIVA tematikus hétvégéjén.

 

A film rekordnak számító 1,6 milliós nézettséget hozott Amerikában, ahogy a nemrég óriási sikert aratott MTV EMA is mindenhol az újságok címlapjait foglalta, köszönhetően Miley Cyrusnak. De hogy mi vezérli a twerk-királynőt? Tudatos építkezés-e az, amit láthatunk tőle?

 

A VIVA az Út a csúcsra – Miley Cyrus című különkiadás vezérletével végigveszi az énekesnő karrierjének legfontosabb pontjait, így a zenés műsorokban többek közt a falbontó golyón meztelenül vonagló sztárt is láthatja majd a zenecsatorna közönsége. A VIVA slágerlistája, a Tízpróba bemutatja majd Miley legsikeresebb dalait, sőt egy különleges, eddig idehaza soha nem látott interjú is adásba kerül a VIVA-n, amely nemrég készült a fiatal dívával.

 

Majd alszom, ha meghaltam. Per pillanat nincs időm arra, hogy azon elmélkedjek, pihenek-e eleget és hogy töltök-e elég időt a barátaimmal." – vallja Miley, akit a VIVA 21 szál gyertyával és egy olyan összeállítással köszönt majd fel, amelyben láthatjuk, eddig mekkora botrányokat kavart az új Madonnának tartott szépség és hogyan csinálta!

 

Miley Cyrus születésnapi hétvége december 6-tól 8-ig a VIVA TV-n!

 

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:hcx:content:mtv.co.hu:62ced0c1-361b-4f0e-8fed-015e6fb973b6

http://www.mtv.co.hu/shows/a-miley-jelenseg/episodes/a-miley-jelenseg-promo/video/miley-the-movement-intl-trailer-957857/

http://www.mtv.co.hu/

http://www.vivatv.hu/

 

Lantai József