A www.síelok.hu  portál és a magyarországi sípályák együttműködésének köszönhetően létrejött az első magyarországi Online Hószolgálat.

 

 

A www.síelok.hu  portál és a magyarországi sípályák együttműködésének köszönhetően létrejött az első magyarországi Online Hószolgálat.

 

  
    A Zöldpont Hószolgálat megszűnése óta nem volt a hazai síterepeknek megbízható központi hójelentése. Ezt pótolja az új online szolgálatás, melynek lényege, hogy a síelők.hu Hójelentés rovatában mostantól naponta többször frissülnek a hó- és pályaadatok, amit a sípályák üzemeltetői a helyszínről aktualizálnak.

    Természetesen a szerkesztőség is folyamatosan ellenőrzi a weblapon megjelenő hóadatok frissességét, illetve a http://www.sielok.hu/hojelentes/magyarorszag/ oldalra kattintva minden internetező nyomon követheti, hogy hány cm hó van Kékestetőn, Bánkúton, Visegrádon, hány felvonó működik a Mátraszentistváni Síparkban, vagy üzemel-e az új ülőlift Eplényben, hogy csak a legnépszerűbb hazai sípályákat említsük.
    

A Hószolgálat másik lényeges eleme, hogy a síelők.hu szerkesztősége vállalja, hogy a magyar síelők körében legnépszerűbb hazai és külföldi síterepek hójelentését bármely érdeklődő partner médium (tévék, rádiók, napilapok, offline és online magazinok, portálok) számára naponta emailben megküldi. Az új ingyenes szolgáltatásnak köszönhetően a síterepekről érkező hiteles hójelentések eljuthatnak a széles körű médiába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük