2014. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában: MAGNA CUM LAUDE – 15 éves jubileumi nagykoncert. Fennállásának legnagyobb koncertjére készül a MAGNA CUM LAUDE! Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock zenekara idén ünnepli 15 éves születésnapját.

 

2014. december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában: MAGNA CUM LAUDE – 15 éves jubileumi nagykoncert. Fennállásának legnagyobb koncertjére készül a MAGNA CUM LAUDE! Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock zenekara idén ünnepli 15 éves születésnapját.

 

„Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden …" – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal. A zenekar 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A Magna Cum Laude már első kislemezeivel üstökösként robbant be a köztudatba és azóta is töretlenül halmozza sikereit és díjait.

 

15 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. A kiváló billentyűs, Lesták Marci és a dobos, Török Máté csatlakozott a zenekarhoz, akik a csapat „oszlopos segítői" lettek.

 

A jubileumi év egy vadonatúj stúdióalbummal is gazdagodik, ami november elején jelent meg Köszönet címmel. Misiék egy mini koncert keretében néhány vadonatúj dalt élőben is bemutattak a Hard Rock Café színpadán, ahol a szerencsés rajongók elsőként vásárolhatták meg és a helyszínen mindenki dedikáltathatta kedvenceivel az albumot. Az anyag egy kiforrott, érzelemgazdag, de lendületesebb kiadvány, mint a korábbi nagylemezek. Hűen tükrözi a zenekar erejét, ötletgazdagságát. Igazán méltó az ünnepi évhez, amelynek lezárása december 29-én, a Papp László Budapest Sportarénában lesz.

 

A születésnapi koncert a zenekar teljes pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol az új dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is – Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

 

A Magna Cum Laude az idei legnagyobb évzáró bulit ígéri, a díszlet- és látványterveket Kentaur készíti. Soha nem látott hang-, fény- és látványtechnika segítségével egy hatalmas show-t varázsolnak a színpadra, rengeteg meglepetéssel!

Jegyek a www.broadway.hu oldalon vásárolhatók.

 

2014. december 29. (hétfő), 20:00

MAGNA CUM LAUDE – 15 éves jubileumi nagykoncert

Papp László Budapest Sportaréna

 

http://www.magnacumlaude.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=7KfQ5MUY250

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük