2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyarok mindenhol – avagy amit nem akar látni a tudomány

4 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/7147"><img class="image thumbnail" src="/files/images/BZsuzsanna.thumbnail.jpg" border="0" alt="BUNYEVÁCZ ZSUZSA" title="BUNYEVÁCZ ZSUZSA" width="75" height="100" /></a><span style="width: 73px" class="caption"><strong>BUNYEVÁCZ ZSUZSA</strong></span></span> <p>„Nem tudunk a magyarokon, illetve az őseinken, a ragozó nyelvű rokonainkon kívül másokat felmutatni a világban, akik a Szent Grál összes megnyilvánulási formájához kötődnének valamilyen módon, legyen az például valamifajta ősi bölcselet, mágustudás, amelynek eredete a vízözön előtti időkre vezethető vissza, és amely Énók-Nimród-Hermész idejére vezeti vissza az eredetünket." </p><p> 

 bunyevácz zsuzsaBUNYEVÁCZ ZSUZSA

„Nem tudunk a magyarokon, illetve az őseinken, a ragozó nyelvű rokonainkon kívül másokat felmutatni a világban, akik a Szent Grál összes megnyilvánulási formájához kötődnének valamilyen módon, legyen az például valamifajta ősi bölcselet, mágustudás, amelynek eredete a vízözön előtti időkre vezethető vissza, és amely Énók-Nimród-Hermész idejére vezeti vissza az eredetünket."

 

 bunyevácz zsuzsaBUNYEVÁCZ ZSUZSA

„Nem tudunk a magyarokon, illetve az őseinken, a ragozó nyelvű rokonainkon kívül másokat felmutatni a világban, akik a Szent Grál összes megnyilvánulási formájához kötődnének valamilyen módon, legyen az például valamifajta ősi bölcselet, mágustudás, amelynek eredete a vízözön előtti időkre vezethető vissza, és amely Énók-Nimród-Hermész idejére vezeti vissza az eredetünket."

 

Az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Bunyevácz Zsuzsanna A Szent Grál üzenete, Az eltitkolt magyar vonatkozások című könyve.

Ttolcsvay bélaTolcsvay Bélaolcsvay Béla nyitotta, később zárta a beszélgetéssel egybekötött bemutatót. Énekelt a szerelemről, hazáról, hagyományokról, magyarságról.

dr. kiszely istvánDr. Kiszely IstvánDr. Kiszelyi István professzor szerint a magyar történelem olykor egy nagy hazugság. Amit régen leírtak nekünk, azt tanítják, az őstörténetünket pedig tagadják, mert félnek tőle.

Bunyevácz Zsuzsanna könyve összeszedte azokat az anyagokat, melyek más oldalról mutatják be történelmünket. Látható, hogy a történelem Ázsiában íródott. Zsuzsanna a „biztos ismeretek" előttről talált egy új világot. Egy olyan örökségről ír, mely bennünk van. Nem kommentál tényeket, nem írja le hipotéziseit, azt írja le, hogy lehetett, hogy történhetett, bemutat egy lehetőséget.

hankó ildikóHankó IldikóHankó Ildikó úgy gondolja, hogy a történelmet mostanában inkább a  nem-történészek kutatják. Elmondta Zsuzsanna a tényeket más szempontok alapján gyűjtötte össze, a Szent Grál legendáját fűzte fel, s kutatta azt, hogy mi köze a magyarságnak a Szent Grálhoz. Ha a Grál egy tudás, sokan vágyhatnak rá, de vajon miért? Ha nincs ilyen, ha nem érdekes, akkor pedig miért keresik? Hankó Ildikó is hangsúlyozta, hogy Bunyevácz Zsuzsanna nem azt mondja, hogy így van és kész, hanem, hogy így is lehetett, mert erre utaló bizonyítékok is vannak. Kiemelte még, hogy a könyv egyik erőssége, az óriási irodalomjegyzék.

Bunyevácz Zsuzsanna, aki eredetileg a gyógyszerészeti karon végzett, nem bírta elviselni azt, hogy folyamatosan, logikailag ellentmondó állításokkal találta magát szemben a történelemben. El kezdett tehát kutatni, olvasni, s egyre több ellentmondásba ütközött. Már Nimród történeténél is erős volt gyanúja a kapcsolódásokra. Nimród a magyarok ősapja, de talán azonos Gilgamessel is.

Idegen nyelvű irodalmakról lefordítva gyakran tűnnek el részletek. Olyan részletek, melyek akár magyar vonatkozásúak is lehetnek, az eredeti írásban még olvasható, a fordításban már nem.

együtt.thumbnailA Szent Grál néha kő, néha kehely, esetleg ősi tudás-bölcselet, a torinói lepel, de mellette biztosan ott van egy család, egy ősi család is, akik folyamatosan őrzik ezt.

A szerző szintén kihangsúlyozta, hogy végig figyelt arra, hogy fogalmazásában benne legyen, hogy sejthető, feltételezhető, így is lehetett.

Mikor a könyvet olvastam, azon gondolkodtam, hogyan fogom azt bemutatni, mit fogok kiemelni, hogy tudom összefoglalni, de végül úgy gondoltam, néhány idézetnél jobban, kifejezőbben nem tudnám ezt megtenni.

„Tóth Tibor antropológus tanulmányutat tett Kazahsztánban, ahol egy „madiar" nevű törzsre bukkant, az Amu-Darja mentén „madzsarokat" talált, Szamarkandtól délre pedig a Kaska folyó partján „Madzyar" Kislak nevű települést, de odébb, a Huszár(!) folyó mellett is magyarok laktak."

„Gardner szerint a Grál-királyok leszármazási sorának elején Nimród áll, a Teremtés könyve szerint pedig ő az első uralkodó a földön."

„Úgy tűnik, több bizonyítékát találtuk annak, hogy Jézus Nimród népéből származott, mint hogy Dávidéból."

A könyvben egészen az őskortól olvashatnak magyar vonatkozásokat. Megjelenik a rovásírás, a szent korona, a torinói lepel, és valahol mi is mindenhol ott vagyunk.

BUNYEVÁCZ ZSUZSA

A SZENT GRÁL ÜZENETE AZ ELTITKOLT MAGYAR VONATKOZÁSOK

ISBN: 9633703211

Kiadó: ALEXANDRA KIADÓ

Terjedelem: 488 oldal

Méretek: 14×21

Ára: 3000 Ft

http://www.magyarmenedek.com/products/1325/A_Szent_Gral_uzenete_-_Bunyevacz_Zsuzsa.htm

http://www.notabenekonyv.hu/product_info.php?products_id=1739&osCsid=7c068327019ba738d73a79b07996c4de

http://www.alexandra.hu/

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.