2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magyarország egyik legnépszerűbb sörmárkája megújul

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/79343"><img class="image image-preview" src="/files/images/veges.preview.jpg" border="0" width="482" height="413" /></a></span>Jótékony célú sörfesztiválon, szűkebb hazájában, Sopronban mutatták be a Soproni márka megújult dizájnját és ízeit. A Soproni egy rangos nemzetközi díjat is elhozott - hangzott el az eseményen. <p> 

Jótékony célú sörfesztiválon, szűkebb hazájában, Sopronban mutatták be a Soproni márka megújult dizájnját és ízeit. A Soproni egy rangos nemzetközi díjat is elhozott – hangzott el az eseményen.

 

Jótékony célú sörfesztiválon, szűkebb hazájában, Sopronban mutatták be a Soproni márka megújult dizájnját és ízeit. A Soproni egy rangos nemzetközi díjat is elhozott – hangzott el az eseményen.

 

A Soproni márka első sörfesztiválján a HEINEKEN Hungária Zrt. vezérigazgatója bejelentette, hogy Magyarország legnépszerűbb sörmárkája immár 15. alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Monde Selection verseny aranyérmét. „Nagy öröm, hogy nemzetközi szinten is elismerik a Soproni magas minőségét, ezért sem változtatunk az ízén, amikor több mint 7 év után megújítjuk a márkánkat, és új termékekkel egészítjük ki a sörcsaládot. Külön öröm, hogy erről itt, Sopronban számolhatok be!" – mondta Joris Huijsmans.

 

Az ünneplésből kijutott Sopron városának is, hiszen a sörfesztivál teljes bevétele jótékony célt szolgált, a résztvevők három szervezet közül választhatták ki azt, amelyiket a Soproni márka tulajdonosa, a HEINEKEN Hungária Zrt. a befolyt összeget 2,5 millió forintra kiegészítve támogat. Emellett egy másik fontos bejelentésre is sor került: a vállalat több millió forint nagyságrendű szponzorációval segíti a Soproni Kosárlabda Club férfi csapatát. A támogatást jelképező mezt Joris Huijsmans vezérigazgató adta át a csapat tagjainak. A sörfesztivál látogatói a helyi fúvószenekar és a Magna Cum Laude koncertje mellett több együttes koncertjét is élvezhették.

 

A fesztiválon megjelent és felszólalt a térség országgyűlési képviselője is, aki elmondta:„Sopron, Magyarország leghűségesebb városa, a Soproni pedig hűséges a városhoz. Sopron országgyűlési képviselőjeként külön örülök annak, hogy a vállalat minőségi termékeivel Magyarországon és a világban is viszi városunk jó hírét, miközben több száz helyi család megélhetését biztosítja. Sok sikert kívánok Sopron saját sörének, a Soproninak!" – tette hozzá Firtl Mátyás.

 

 „Magyarország kedvenc sörmárkájának tulajdonosaként a HEINEKEN hosszú távra tervez a magyar piacon, és vezető sörfőzőként tisztában vagyunk kötelességeinkkel: élen járunk az innováció területén, a megújult csomagolás mellett új ízeket is bevezetünk" – tette hozzá Joris Huijsmans.

 

A népszerű citrusos ízekhez csatlakozik a lime-menta, és mostantól a magyar ízlésvilághoz közel álló kajszi ízben is kapható Soproni radler. A fogyasztók pontos tájékoztatását szem előtt tartva a sörpiacon elsőként a termékek címkéjén a tápértéket is feltüntetik. A táblázat megmutatja, hogy 100 ml termékben mekkora az energiatartalom, a szénhidrát, a fehérje, a zsír, a telített zsírsavak, az élelmi rost és a nátrium mennyisége. A százalékos értelmezés pedig az irányadó napi beviteli értékhez (INBÉ – 2000 kcal) viszonyítja, hogy 100 ml termékben a felsoroltakból mennyi van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.