Új úticélok Bulgáriában és rugalmasabb kínálat Spanyolországban. A Wizz Tours elindította autókölcsönző szolgáltatását a cars.wizztours.com oldalon. A Wizz Tours partnere a világ legnagyobb autókölcsönző szolgáltatója, a Rentalcars.com.

 

Új úticélok Bulgáriában és rugalmasabb kínálat Spanyolországban. A Wizz Tours elindította autókölcsönző szolgáltatását a cars.wizztours.com oldalon. A Wizz Tours partnere a világ legnagyobb autókölcsönző szolgáltatója, a Rentalcars.com.

 

„Legfontosabb küldetésünk, hogy ügyfeleinknek átfogó extra utazási szolgáltatásokat nyújtsunk. Új autókölcsönző szolgáltatásunkat ezért fontos mérföldkőnek tekintjük" – mondta Barits János, a Wizz Tours ügyvezetője. A 10 nyelven elérhető cars.wizztours.com platform 24 órás ügyfélszolgálati támogatást is biztosít.

 

Az új fejlesztéssel a Wizz Tours az extra utazási szolgáltatások még szélesebb körét kínálja a magyar utazóknak: utazási biztosítást, reptéri transzfert és autókölcsönzést.

„Magyar utazásszervezőként örömünkre szolgál, hogy egyre több kényelmi szolgáltatást nyújthatunk az olcsóbb nyaralásra vágyó magyar utazóknak" – mondta el Barits János. „Mivel csak online értékesítünk, hatékonyabban tudunk működni, így ügyfeleink a lehető legtöbbet takaríthatják meg nyaralásukon, miközben teljes körűen védett csomagot kapnak egy megbízható utazásszervezőtől."

 

Az új autókölcsönzési szolgáltatás mellett a Wizz Tours bővíti desztinációs hálózatát és utazási csomagjainak körét. Egyre több tengerparti ajánlat közül választhatnak az utazók: az új Budapest-Várna útvonallal a Fekete-tenger bolgár partjaira juthatnak el, míg a spanyolországi nyaralásra vágyók augusztus elejétől örülhetnek, hiszen ekkortól gyakrabban indulnak utak Ibizára és Palma de Mallorcára. A népszerű úticélokhoz különböző szállások – apartmanok, hostelek, hotelek – kiváló választéka párosul, biztosítva, hogy az utazók megtalálják a számukra leginkább megfelelő csomagot.

 

„A Wizz Tours utazói élvezhetik a Wizz Air repülőgépeinek kényelmét és biztonságát, miközben gondtalan nyaralásukat megbízható partner szolgáltatja az utazásszervezői garanciák teljes körű biztosításával" – tette hozzá Barits János.

Ráadásul azok az utazók, akik augusztus 31-ig autót bérelnek a cars.wizztours.com oldalon, egyedi nyitó promóció keretében visszakaphatják a kölcsönzési díjat. (Részletek és pontos szabályok a cars.wizztours.com oldalon találhatók.

 

A Wizz Tours csomagjain keresztül elérhető a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságának folyamatosan bővülő útvonalhálózata, mely jelenleg több mint 420 útvonalat számlál Európában és azon kívül is.

 

A Rentalcars.com a világ legnagyobb autókölcsönző szolgáltatója, 169 országban 46 000 helyszínen a vezető cégekkel dolgozva a lehető legjobb árakat biztosítják minden kategóriában – legyen az luxusautó, egyterű, kompakt, vagy bármi más. A szolgáltatás része a 24 órában rendelkezésre álló, 40 nyelven elérhető ügyfélszolgálat is.

 

http://cars.wizztours.com

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük