Fergeteges sport hétvége elé nézünk idén (2013.) május 3-5 között. Ekkor kerül ugyanis megrendezésre Magyarország első Sport Expo kiállítása és vására a Hungexpon.

Fergeteges sport hétvége elé nézünk idén (2013.) május 3-5 között. Ekkor kerül ugyanis megrendezésre Magyarország első Sport Expo kiállítása és vására a Hungexpon.

A magyar sport ünnepe lesz ez a három nap, amelyen szinte az összes sportág és gyártó képviselteti magát. A sportszakma színe-java megmutatja magát ezen a nagyszabású májusi parádén: olimpiai bajnokok, a hazai sportélet neves szakemberei, edzők, szövetségek, egyesületek, gyártók, forgalmazók, – mindenki ott lesz, aki számít!

A rendezvény fontos célkitűzése a sportágak, sportszergyártók és kapcsolódó vállalkozások széleskörű bemutatásán túl természetesen a sport szeretetének népszerűsítése is egyben. Cél a közönség figyelmének ráirányítása arra, hogy mennyire fontos szerepe van a sportnak, a mozgásnak az egészségmegőrzésben, a mindennapi stressz és rohanás eredményes leküzdésében, a teljes és kiegyensúlyozott életben. A figyelemfelkeltésben nemcsak a közönség által csodált olimpikonok, élsportolók vesznek részt személyesen, hanem a Miss Hungary és Miss Colours (kerekesszékes szépségverseny) gyönyörű szépségkirálynői is ezt a szellemiséget képviselik majd a helyszínen jelenlétükkel.

A látogatók a sokszínű és gazdag programkínálatnak köszönhetően nemcsak a látványos és interaktív kiállítói standokkal ismerkedhetnek május első hétvégéjén; a 250 négyzetméteres színpadon neves énekesek, tánc- és divat show-k, sportbemutatók, szabad téren pedig motoros rally, extrém sport bemutatók várják az érdeklődőket. A legkisebbek szórakozásáról két játszóház és gyermekmegőrző gondoskodik. Nem kérdéses tehát, hogy a Sport Expo igazán tartalmas hétvégi kikapcsolódást kínál az egész családnak!

 

www.sportexpo.eu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük