2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már csak néhány napig él a 30% kedvezmény

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78891"><img class="image image-_original" src="/files/images/bny%20(1).jpg" border="0" width="447" height="201" /></a></span>Március 31-ig még 30% kedvezménnyel vásárolhat jegyet a Hippolyt, a lakáj, a Molnár Dixieland Band és a Székely Dózsa György c. Budapesti Nyári Fesztivál előadásokra 2300 Ft-tól 7900 Ft - ig áron. Az elővásárlási időszakban a kiemelt előadásokra, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban 10% kedvezményt adnak ajándékba a teljes jegyárból.</p>  <p><strong>

bny%20(1)Március 31-ig még 30% kedvezménnyel vásárolhat jegyet a Hippolyt, a lakáj, a Molnár Dixieland Band és a Székely Dózsa György c. Budapesti Nyári Fesztivál előadásokra 2300 Ft-tól 7900 Ft – ig áron. Az elővásárlási időszakban a kiemelt előadásokra, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban 10% kedvezményt adnak ajándékba a teljes jegyárból.

 

bny%20(1)Március 31-ig még 30% kedvezménnyel vásárolhat jegyet a Hippolyt, a lakáj, a Molnár Dixieland Band és a Székely Dózsa György c. Budapesti Nyári Fesztivál előadásokra 2300 Ft-tól 7900 Ft – ig áron. Az elővásárlási időszakban a kiemelt előadásokra, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban 10% kedvezményt adnak ajándékba a teljes jegyárból.

 

A márciusnak lassan vége, hétfőig még 30% kedvezménnyel válthatnak jegyet a fenti előadásokra. Áprilistól minden héten újabb és újabb előadásra lehet 20% kedvezménnyel jegyeket venni.

 

Az alábbi előadásokra 2014. április 1-től április 6-ig 20% a kedvezmény!

 

Moszkvai Balett: Tavaszi áldozat-Tűzmadár

Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2014. június 27. péntek 20 óra

A Moszkvai Klasszikus Balett előadása

Sztravinszkij a párizsi emigrációban alkotó Gyagilev impresszárió megrendelésére három művet írt, melyekkel nemzetközi hírnévre tett szert. A Tavaszi áldozatot 1913-ban mutatta be az Orosz Balett Nizsinszkij koreográfiájával, és hatalmas botrányt kavart.

Az 1910-ben Mihail Fokin koreográfiájával bemutatott Tűzmadár az egyik legnépszerűbb és legtöbbet játszott balettzene, amely a kezdetektől számos komponista munkájára volt hatással.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Magyar-Orosz Kulturális Évad alkalmából a Moszkvai Klasszikus Balett hagyományos, kosztümös előadásában tekinthető meg a két remekmű. A társulat a Bolsoj két egykori sztárja, Natalja Kaszatkina és Vlagyimir Vasziljev autentikus koreográfiájával mutatkozik be a Budapesti Nyári Fesztiválon.

Jegyár: 3500 Ft, 3900 Ft, 4900 Ft, 5900 Ft, 6900 Ft, 8900 Ft

 

Szakonyi Károly: Adáshiba – Színházi Szemle

Városmajori Szabadtéri Színpad 2014. július 8. kedd 20 óra

„És a tévé! A tévé a legfontosabb. Pedig nincs is a színpadon, mégis ott van, de mennyire! Hiszen a darab kezdetén már be van kapcsolva, s ki sem kapcsolják az előadás végéig. Itt, a színpadon a tévékészülék mégsem valóságos tárgy, hanem a képernyő maga a színpadnyílás" – írja a szerző, Szakonyi Károly. A Bódog-család fontos eseményre készül. Fiuk tizennyolcadik születésnapját akarják megünnepelni. Összegyűlik a család, de közben folyamatosan nézik a tévét. Életüket egy dolog képes felkavarni, mikor albérlőjük elrontja azt.

Az Adáshiba Szakonyi Károly egyik legsikeresebb műve. Megírása után több mint négy évtizeddel is aktuális problémákat vet fel. Sőt!

A Veszprémi Petőfi Színház előadását a Színházi Szemle versenyprogramjában mutatják be a Városmajorban.

Szereplők:

Bódog: Eperjes Károly

Bódogné: Esztergályos Cecília

Vanda: Darabont Mikold

Dönci: Chajnóczki Balázs

Saci, Dönci felesége: Trokán Anna

Rendező: Tordy Géza

Jegyár: 2300 Ft, 2900 Ft, 3500 Ft

 

Szalóki Ági: Karády-est

Városmajori Szabadtéri Színpad 2014. augusztus 16. szombat 20 óra

A koncerten Karády Katalin örökzöld slágerei csendülnek fel Szalóki Ági és zenésztársai, kiváló magyar jazz-előadók tolmácsolásában. Hamvadó cigarettavég, Szomjas a szám, Mindig az a perc… a XX. század magyar dívájának édes-bús dallamai sajátos módon kötik össze a múlt század jellegzetes magyar városi életérzését a jelenkor zenei atmoszférájával.

Szalóki Ági elénekeli, amit a szerelemről tud: vágyakozásról, várakozásról, büszkeségről, megalázottságról, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről.

Zenészek:

Cseke Gábor – zongora

Juhász Gábor – gitár

Cseh Balázs – dob

Kovács Zoltán – nagybőgő

Bacsó Kristóf – szaxofon

Shreck Ferenc – harsona

Közreműködik:

Kocsis Gergő – színművész

Jegyár: 2300 Ft, 2900 Ft, 3500 Ft

 

www.szabadter.hu

 

Lantai József

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.