2023.szeptember.24. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Már kártyával is adományozhatunk a WWF-nek az Ingenico megoldásával

2 perc olvasás

unnamed_41.jpgAz egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) bejelentette együttműködését a WWF Magyarországgal, így a szervezet is használja készpénzmentes adománygyűjtő eszközeit. 


 
2018 júliusától már bankkártyás adományokat is fogadhat a WWF Magyarország, az Ingenico Grouppal történő együttműködésnek köszönhetően. 
 
A készpénzmentes adományok fogadására alkalmas megoldásokat az Ingenico Hungary szakemberei fejlesztették ki és egy mPOS terminálból valamint egy táblagépből állnak. Az eszköznek létezik asztali állványra szerelhető, illetve kézben hordozható, mobil változata is. A táblagép kijelzője alkalmas a felhasználó szervezet promóciós képeinek vagy videóinak futtatására, illetve itt adhatja meg az adományozó a jótékonykodásra szánt összeget is. 
 
Ezek az eszközök például kitelepülések során, irodákban vagy éppen bankfiókokban teszik egyszerűbbé a készpénzmentes adományok fogadását, mivel képesek minden Magyarországon forgalomban lévő bankkártyáról és NFC fizetésre képes mobileszközről tranzakciókat fogadni. Az adományokról igény esetén emailben érkezik visszaigazolás az adakozó számára. A terminál biztonságos Bluetooth hálózaton csatlakozik a táblagépen futó applikációhoz, és annak internetelérését használva, titkosított csatornán hajtja végre a tranzakciókat. Az eszközök működtetése csak minimális emberi felügyeletet igényel.
 
Sármay Bence, az Ingenico Group Magyarországért felelős értékesítési igazgatója szerint fontos mérföldkő a fejlesztés az alapítványok és a nonprofit szervezetek életében: ”Izgatottan adtuk át a projektet, mivel az Ingenico Hungary szakemberei személyesen fejlesztették ki ezt az adománygyűjtő megoldást, amelyet azóta több környező országban is be tudtunk mutatni. Bízunk abban, hogy a közeli jövőben számos jótékonysági kampányhoz járulhatunk hozzá készpénzmentes adományok fogadására készített termékeink segítségével” – mondta el a szakember.
 
“Természetvédelmi alapítványként számunkra fontos bevételi forrást jelentenek az adományok. A támogatások, amelyeket a hazai természeti értékek védelmére fordítunk, ezzel az újítással most még egyszerűbben jutnak el hozzánk. Reméljük, ez az adományozási kedvre is jó hatással lesz majd” – mondta el Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.