2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megérkezett a leggyorsabb HyperX pendrive

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97176"><img class="image image-preview" src="/files/images/HyperX_Savage_USB_3.preview.jpg" border="0" width="482" height="320" /></a></span>A <a href="http://www.kingston.com/en/hyperx">HyperX</a><sup>®</sup>, a <a href="http://www.kingston.com/en">Kingston Technology Company Inc.</a>, memóriagyártó divíziója bemutatta a DRAM és SSD-meghajtókat is magába foglaló Savage termékcsalád legújabb tagját, a <a href="http://www.hyperxgaming.com/us/usb">HyperX Savage pendrive</a>-ot, amely a nagy sikerű <a href="http://www.hyperxgaming.com/us/usb/dthx30">DataTraveler<sup>®</sup> HyperX 3.0</a> utódja. </p> <p> 

A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., memóriagyártó divíziója bemutatta a DRAM és SSD-meghajtókat is magába foglaló Savage termékcsalád legújabb tagját, a HyperX Savage pendrive-ot, amely a nagy sikerű DataTraveler® HyperX 3.0 utódja.

 

A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., memóriagyártó divíziója bemutatta a DRAM és SSD-meghajtókat is magába foglaló Savage termékcsalád legújabb tagját, a HyperX Savage pendrive-ot, amely a nagy sikerű DataTraveler® HyperX 3.0 utódja.

 

A HyperX Savage USB rendkívül gyors fájlátvitelre képes, teljesítménye akár a 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási sebességet is elérheti. Az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) flash meghajtó azon felhasználók számára ideális, akik minimalizálni szeretnék a nagyméretű digitális fájlok – például filmek, zeneszámok és nagyfelbontású képek – fájlátviteli idejét. A 64 GB-os, 128 GB-os és 256 GB-os kapacitással elérhető új pendrive nem csak praktikus, de a letisztult fekete borítás és a metálvörös HyperX logó merész, divatos megjelenést kölcsönöz az eszköznek. Gamerek számára is kiváló kiegészítőként szolgálhat, hiszen kompatibilis a legújabb asztali és hordozható számítógépekkel, továbbá játékkonzolokkal1 (például PS4TM-gyel és Xbox OneTM-nal). 

 

„Izgatottan mutatjuk be az új HyperX Savage USB-t, amellyel a játékosok és a rajongók kiaknázhatják az egyre elterjedtebb 1. generációs USB 3.1, más néven USB 3.0 szabvány lehetőségeit. Ez az eddigi leggyorsabb memóriakulcsunk, amely nagy teljesítményének, vonzó megjelenésének és agresszív kialakításának köszönhetően asztali számítógépekkel és konzolokkal egyaránt használható, és tökéletesen kiszolgálja a profi játékosok, valamint az amatőr felhasználók igényeit egyaránt" mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

A HyperX Savage USB jellemzői és műszaki adatai:

 • Gyors átviteli sebesség: a HyperX Savage villámgyors, 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási átviteli sebességet biztosít (a 64 GB kapacitású modell esetén 350 MB/s olvasási és 180 MB/s írási sebesség), amivel idő takarítható meg, valamint gyorsan, teljesítménycsökkenés nélkül érhetők el a fájlok. Az akár 256 GB kapacitás rengeteg helyet biztosít a nagyméretű fájlok, például filmek, nagyfelbontású képek, zeneszámok, játékok és egyéb tartalmak tárolására.
 • 1. generációs USB 3.1-funkciók: a HyperX Savage megfelel az 1. generációs USB 3.1 specifikációnak, így a felhasználók kihasználhatják az újabb számítógépek és notebookok USB 3.0-portjainak előnyeit.
 • Merész megjelenés: a stílusos meghajtó agresszív megjelenése nagyszerűen illik a legújabb asztali számítógépekhez és konzolokhoz. Az elegáns, fekete borításnak a jellegzetes, metálvörös színű HyperX embléma kölcsönöz még vonzóbb megjelenést.
 • Többplatformos kompatibilitás: ez a sokoldalú meghajtó több platformhoz, például asztali és hordozható számítógépekhez, illetve PS4TM, PS3TM, Xbox OneTM és Xbox 360® játékkonzolokhoz1 is csatlakoztatható. A vékony kialakítás révén a konzolok keskeny USB-portjaiba is könnyedén illeszkedik, így a felhasználók gyorsan másolhatják át profiljukat.
 • Kapacitás2: 64 GB, 128 GB, 256 GB
 • Sebesség3: 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0)

–          64 GB: 350 MB/s olvasási és 180 MB/s írási sebesség

–          128 GB-256 GB: 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási sebesség

 • Méretek: 76,3 mm x 23,48 mm x 12,17 mm
 • Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között
 • Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 85 °C között
 • Jótállás/támogatás: Öt év jótállás, ingyenes műszaki támogatással
 • Visszamenőleges kompatibilitás: USB 3.0 és USB 2.0

 

1 A funkció támogatásával kapcsolatban érdeklődjön a konzol gyártójánál.

2 A flash tárolóeszközökre megadott kapacitás egy része a formázáshoz és egyéb funkciókhoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás emiatt kisebb a terméken feltüntetettnél. További információt a Kingston flash memóriákat ismertető útmutatójában találsz, a kingston.com/flashguide címen.

3A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat.

 

A HyperX Savage USB-kulcshoz ötéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

www.hyperxgaming.com

HyperX

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.