Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a legfrissebb Android verziót, a 4.4-es KitKat operációs rendszert futtató, 4,5 hüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4.

 

Magyarországra is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a legfrissebb Android verziót, a 4.4-es KitKat operációs rendszert futtató, 4,5 hüvelykes érintőképernyős, Vodafone Smart 4.

 

A rendkívül népszerű Vodafone Smart család legújabb tagja tökéletes eszköz mindenkinek, aki a szeretné a kihasználni a Vodafone 98,3 százalékos országos kültéri lefedettségű nagysebességű mobilinternet hálózata nyújtotta lehetőségeket és mindehhez egy megfizethető áron elérhető, ugyanakkor a legfrissebb technológiával ellátott okostelefont szeretne.

 

A Vodafone Smart 4 a belföldi normál díjas számok irányába korlátlan beszélgetést, SMS és MMS küldést kínáló RED Basic D csomaggal már 1 Ft-ért megvásárolható, 2 évre, e-Pack-kel, 11 900 Ft-os havidíjjal.  A Smart 4 a Vodafone megújult, MAX M feltöltőkártyás csomagjával, az induló 3 000 Ft-os feltöltéssel együtt 32 990 Ft-ba kerül.  

 

A 4.5 hüvelykes FWVGA kapacitív kijelzővel ellátott telefon alkalmas a kristálytiszta HD hanghívások élvezetére, egyben képes a digitális mindennapok kézbentartására, információk, zenék, vagy videók gyors elérésére és az adatok biztonságos tárolására, a tovább fejlesztett GPS pedig a tájékozódást és navigációt könnyíti meg.

 

A telefon NFC (Near Field Communications) képes, azaz többek között alkalmas képek és más tartalmak egy-érintéses átvitelére egy másik NFC-s eszközre, de alkalmas lesz többek között a MobilTárca alkalmazás használatára is.

 

Az 5 megapixeles fényképezőgéppel rendelkező Vodafone Smart 4 lelke az 1,2 GHz-es dual-core processzor, 512MB RAM-mal.  A telefon a telepítő varázslóval és az intuitív felhasználói felülettel tökéletesen testre szabható, a KitKat 4.4 operációs rendszer pedig biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a hozzáférést a Google Play áruház valamennyi alkalmazásához, beleértve a Google hang alapú keresést is.

 

A Smart 4 elérhető a Vodafone üzletekben, és az online shop-ban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük