A klasszikus NIVEA Creme évtizedek óta a jól ismert kék tégelyes csomagolásban kapható, de időről-időre izgalmas, limitált szériás külsővel jelentkezik. Idén sincs ez másként! Az őszi időszakban a zodiákus jegyei elevenednek meg a NIVEA Creme-ek fedőlapjain.

A klasszikus NIVEA Creme évtizedek óta a jól ismert kék tégelyes csomagolásban kapható, de időről-időre izgalmas, limitált szériás külsővel jelentkezik. Idén sincs ez másként! Az őszi időszakban a zodiákus jegyei elevenednek meg a NIVEA Creme-ek fedőlapjain.

Mindeközben a NIVEA Creme immár több, mint 100 éve szinte teljesen változatlan recept alapján készül. Intenzíven hidratálja a bőrt tetőtől talpig, ahol csak szükség van rá. A világ vezető bőrápoló krémje különlegesen hidratálja bőrt és puhává, bársonyossá varázsolja.

 

Ajánlott fogyasztói ár:

NIVEA Creme 30 ml 329 Ft

 

Szépséghoroszkóp

A NIVEA Creme univárzális, használható arcra és testre egyaránt, idősek és fiatalok, férfiak és nők is könnyen be tudják illeszteni a szépségápolási rutinjukba. Lássuk, melyik csillagjegy miért kedvelheti igazán!

Kos 
(március 21. – április 20.)

Kos mindig mozgásban van, nem szeret órákon keresztül szépítkezni. A NIVEA Creme azért válhat a kedvencévé, mert egyszerre több funkciót is ellát: megfelelő a kiszáradt ajkakra, használható testápolóként vagy akár a borotválás után kipirosodott bőrt is megnyugtatja.

Bika 
(április 21. – május 20.)

A Bika imádja a szép dolgokat, de egy kicsit kényelmes. Éppen ezért nagyon fontos számára, hogy kipróbált, megbízható terméket használhasson. A NIVEA Creme egy igazi klasszikus, ráadásul most különleges divatos külsővel jelentkezik. Nem csoda, ha a bikák imádják!

Ikrek 
(május 21. – június 21.)

Az ikrek nagyon szeretik az újításokat, ha a megszokott dolgok új köntösbe öltöznek. Így a NIVEA Creme-ből is a limitált szériás sorozatokat kedvelik.

Rák 
(június 22. – július 22.)

A Rák jegy szülötte igényes, és szereti hangsúlyozni a nőiességét. Éppen ezért mindig lapul a táskájában egy NIVEA Creme, így legyen szó bőrpírról vagy kiszáradásról, pillanatok alatt orvosolhatja a problémát.

Oroszlán 
(július 23. – augusztus 23.)

Az Oroszlán általában igen hiú, szeret a középpontban lenni és fontos neki, hogy megdicsérjék.  Nem véletlen, hogy a limitált szériás NIVEA Cremeket is elsőként akarja megszerezni, hogy mindenki csodálhassa a legújabb kincseit.

Szűz 
(augusztus 24. – szeptember 23.)
A Szüzek számára a praktikusság és a hatékonyság a fontos. Ezért is kedvelik az univerzális termékeket, mint a NIVEA Creme-t, melyet arcra és testre egyaránt alkalmazható. Rádásul mindez egyedi fedőlappal is elérhető.

Mérleg 
(szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegeknek nagyon jó stílusérzékük van, kedvelik a szép dolgokat.  Nagy problémájuk, hogy nehezen döntenek, így egy limitált szériás csomagolás esetén inkább megveszik az egész sorozatot, csak ne kelljen választani a különféle színes fedőlapok közül.A NIVEA horoszkópos Creme-i közül is biztosan több a nagy kedvencük lesz.

Skorpió 
(október 24. – november 22.)

A Skorpió nagyon érzéki és szexis, több stílus is jól áll neki, ezért szereti is az új, változatos dolgokat. A limitált szériás NIVEA Creme olyan újdonság, aminek egy Skorpió sem tud ellenállni.

Nyilas 
(november 23. – december 21.)

A Nyilas jegy szülöttei nagyon karizmatikusak, megjelenésük mindig összhangban van a környezetükkel. Egy olyan krémre van szükségük, mely nem hivalkodó, mégis harmóniában van velük. Mi lehetne jobb ennél, mint a NIVEA Creme nyilast ábrázoló darabja?

Bak 
(december 22. – január 20.)

A Bak nagyon érzékeny – ahogy a bőre is. Ezért neki egy gazdag, telt krém való, amilyen a klasszikus NIVEA Creme is. Az már csak hab a tortán, hogy most mindezt különleges csomagolásban is elérheti.

Vízöntő 
(január 21. – február 19.)

A Vízöntő szereti az egyediséget, legyen szó ékszerekről, kiegészítőkről vagy akár szépségápolásról. A NIVEA Creme különleges limitált szériás kiadása őt is elvarázsolja, hiszen így a saját csillagjegye a Creme fedőlapján mindig vele lehet.

Halak 
(február 20. – március 20.)

A Halak jegy szülötte nagyon romantikus, hihetetlenül fontosak számára az érzelmek. Szereti, ha aranyos apróságokkal veheti körül magát, éppen ezért a limitált szériás NIVEA Creme biztosan a szívéhez nő majd.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük