2022.szeptember.26. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megkezdte működését a FOOTER.HU, kulturális magazin, és szerzői közösségi oldal

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/23602"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/footerhu.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="42" /></a></span>Bemutatkozott a FOOTER.HU kulturális magazin és közösségi szájt, amely egészen új szemléletet hoz a szórakoztató médiumok világába. Az oldal számos szokatlan újítással jelentkezik.</em></p><p>

footerhu.thumbnailBemutatkozott a FOOTER.HU kulturális magazin és közösségi szájt, amely egészen új szemléletet hoz a szórakoztató médiumok világába. Az oldal számos szokatlan újítással jelentkezik.

footerhu.thumbnailBemutatkozott a FOOTER.HU kulturális magazin és közösségi szájt, amely egészen új szemléletet hoz a szórakoztató médiumok világába. Az oldal számos szokatlan újítással jelentkezik.

 

   A FOOTER.HU oldal első ránézése talán hasonlít egy hagyományos kulturális portálra, ám a rovatok címei szokatlanok. A készítők célja az volt, hogy egy olyan weboldalt hozzanak létre, amely nem csupán a szokásos kulturális témákkal foglalkozik, hanem szórakoztató szájt is egyben.

A FOOTER.HU felépítésébe egyaránt beleférnek a komolyzenei koncertek kritikái és a halálmetál, a szomszédos horgászverseny élménybeszámolója és a kortárs képzőművészet – tulajdonképpen bármi, ami kultúrával kapcsolatos. Ami egységessé teszi az oldalt, az az egyéni hangvétel – a minőségi szórakoztatás.

Bulvártól és aktuálpolitikától mentes, pontos, következetes, irányadó újságot akarunk létrehozni, amely tudatosan megy szembe a médiavilágban uralkodó káros és visszataszító trendekkel. Mellőzzük a pontatlanságot, a karót nyelt mű-komolyságot, és az övön aluli szórakoztatást, hiszen szerintünk a mai olvasóközönségnek nem ez kell.

Az egyéni hangvétel egyéni lapstruktúrával jár – a rovatok között nagy az átjárhatóság, és több meglepő újítás is akad.

Az „Aszondod" rovatban működik például Magyarország első minőségi blogszemléje, amelyet nem látogatottságot számláló robotok állítanak össze, hanem újságírók és bloggerek, a FOOTER.HU szerzői, akik szakértő szemmel vizsgálják a legjobb, legprofesszionálisabb, vagy épp legkülönösebb internetes naplókat.

Az újság legkülönösebb vállalkozása ugyanakkor a „Bennfentes". Hiszünk benne, hogy mindenki ért valamihez. Ez a rovat összegyűjti a legkülönfélébb „szakértőket", azokat az embereket, akik valamiben bennfentesek. Ez lehet alkalmazott nyelvészet, elméleti fizika, avagy annak a „tudománya", hogyan kell cigarettát lejmolni. A tudomány és a hétköznapi praktikák itt találkoznak – mindenhez érteni kell, és mindenhez ért is valaki. Őket és „szakterületüket" mutatja be ez a rovat, mindenki számára közérthetően, és érdekesen.

A FOOTER.HU a készítők tervei szerint egy éven belül az internetes világ ismert és elismert szórakoztató, egyéni lapja lesz

http://footer.hu/

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.