A VAN GRAAF nemzetközi divatvállalat a mai napon megnyitotta első magyarországi üzletét. A női- és férfidivat új világa az Allee-ban nyitotta meg kapuit, ahol exkluzív környezetben egyedülálló vásárlási élményt kínálnak. Csaknem 4000 nm-es alapterületen a termékkategóriánként elkülönített osztályok és az impozáns eredeti márka részlegek közel 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

 

A VAN GRAAF nemzetközi divatvállalat a mai napon megnyitotta első magyarországi üzletét. A női- és férfidivat új világa az Allee-ban nyitotta meg kapuit, ahol exkluzív környezetben egyedülálló vásárlási élményt kínálnak. Csaknem 4000 nm-es alapterületen a termékkategóriánként elkülönített osztályok és az impozáns eredeti márka részlegek közel 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

Egyedülálló szakértelem a divat területén, széles és kiváló minőségű termékválaszték – a VAN GRAAF egyszerre testesíti meg a teljesítményt és a színvonalat. A VAN GRAAF széles vásárlóközönséget céloz meg egyedi márkastruktúrájával, mely számos prémiumkategóriás terméket kínál, melyek között a klasszikus, a trendi, az üzleti vagy épp a szabadidős stílust kedvelő látogatók közül mindenki megtalálja a kedvére valót.

A divat szerelmesei közel 100 olyan márka közül választhatnak a ruházati osztályokon és a lifestyle zónákban, mint a Bench, a Betty Barclay, az Esprit, a Barbour, a Wellensteyn, a Fracomina, a Gerry Weber és a Marie Lund. Ezen felül a VAN GRAAF-nál „üzlet az üzletben" rendszerben saját márkás részleget kapott a Tommy Hilfiger, a Polo Ralph Lauren és a Paul & Shark. A VAN GRAAF nem csak széles márkaválasztékot képvisel, hanem a méretek, a szabásvonalak, a színek, a minőség és az árkategória széles kínálatát is nyújtja. A budapesti üzletben a nyitás alkalmából különleges akciókkal várják a vásárlókat, akik a nyitás napján akár 30%-os kedvezménnyel is vásárolhattak a divat házában, a VAN GRAAF-ban.

A vállalat célja, hogy új mércét állítson fel: nem csupán széles és szakértelemmel összeválogatott szortimentjével, de üzletének megjelenésével is. A VAN GRAAF üzletek koncepciója egyszerű: nemzetközi design, innovatív fénytechnika és légkondicionálás, modern légkör. A vállalat stratégiájának legfőbb célja, hogy a vásárlást exkluzív élménnyé varázsolja a VAN GRAAF üzletek   látogatói számára. Mindezt a szívélyes atmoszférát hitelesíti az exkluzív szakértői tanácsadás, mellyel a VAN GRAAF magasan képzett, szakmájuk iránt elkötelezett és saját részlegükön szakértő munkatársai segítik a vásárlást: személyre szabott professzionális tanácsokkal támogatják a vásárlókat, hogy hozzáértő segítséggel közösen megtalálják a vásárló számára legmegfelelőbb öltözködési stílust.

Az elegáns üzletben minden a vevők kényelmét szolgálja: a hívogató pihenőterek, a felfrissülést segítő ivóvíz, a mozgólépcső, de az átfogó szolgáltatások sorát az ingyenes díszcsomagolás mellett a VAN GRAAF-nál még azzal is kiegészítették, hogy igény esetén az üzlet munkatársa akár taxit is rendel a vásárlónak. 

A VAN GRAAF GmbH & Co. KG a 100 éves, hanza-gyökerekkel rendelkező kiskereskedelmi divatcég leányvállalata, melyet 2001-ben alapítottak. A magyarországi üzletnyitás része a 2001-ben megkezdett következetes terjeszkedési stratégiának, mely Európa jelentős világvárosait vette célba, köztük Budapestet is. A magyar piac ígéretes perspektívákat tartogat a divatvállalat számára, mert a VAN GRAAF-nál hisznek abban, hogy az igazán igényes és minőségi márkák mindig megtalálják a célközönségüket.

A VAN GRAAF-ot identitása teszi egyedülállóvá a divatpiacon: szellemiségét az állandó értékek és a divathoz való stílusos érzék kapcsolata alapozza meg. A hagyományokban gazdag német-holland eredetet összekapcsolták a kozmopolita befolyásokra jellemző céltudatos nyitottsággal és a trendekhez való jó érzékkel. Ez megmutatkozik a vállalat stratégiai irányvonalaiban és a jövőbeli növekedésre vonatkozó terveiben is. Az évek során a VAN GRAAF üzletei Lengyelországban, Ausztriában, Svájcban, Magyarországon és Csehországban is megjelentek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük