A Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren várja a kicsiket a Nickelodeon.

 

A Budapest Liszt Ferenc Repülőtéren várja a kicsiket a Nickelodeon.

 

Egy több órás repülőút nem könnyű, ha gyerekekkel indulunk el, mégis megoldható, ha le tudjuk őket foglalni. A Nickelodeon ehhez ad segítséget: a népszerű gyerekcsatorna megnyitotta játszóterét a Budapesti Liszt Ferenc repülőtéren, ahol a kicsik könnyen leköthetik magukat, míg járatukra várakoznak.

 

Hazánk első repülőtéri játszóterét nyitotta meg a napokban a Nickelodeon a Liszt Ferenc repülőtér 2. Terminálján. A gyerekeknek kialakított területen a világ legismertebb animációs figurái, többek közt SpongyaBob, Dóra a felfedező, vagy épp a Mancs őrjárat szereplői várják a kicsiket, akik a kedvenc meséik között tölthetik el a felszállás előtti időt.

 

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a SkyCourt emeletén található új Nickelodeon játszótéren a szülők is kapnak egy kis szabad időt, ami alatt kikapcsolódhatnak, vagy nyugodtan ehetnek a közeli éttermekben, miközben gyermekük játszhat és biztonságban van. A Nickelodeon és a Budapest Airport közös fejlesztésének évente több százezer gyerek örülhet majd, tekintve, hogy idén várhatóan 11 milliónál is több utas fordul meg a repülőtéren.

 

„Azt gondoljuk, nem adhatunk annál többet a gyerekeinknek, minthogy minél több dolgot megmutatunk nekik a világból, így kicsi koruk óta sokat utazunk velük – mesélte Farkasházi Réka, aki sokat utazik férjével és két gyermekével, így tudja, milyen nehéz elütni az időt a csemetékkel a várakozás során. Idén nyáron igazán nagy fába vágtuk a fejszénket, Amerikába repültünk családi vakációra".

 

„A hosszú úttól picit tartottam, de ha a gyerekek tudnak utazás közben zenét hallgatni, olvasni vagy mesét nézni, semmi gond nincs. Átszálláskor kicsit nehezebb a helyzet, mert néha több órányi várakozást kell megtölteni, ezért is tartom remek ötletnek az olyan kezdeményezést, mint a budapesti repülőtéren a Nickelodeon játszótér" – magyarázta Réka.

 

http://www.nickelodeon.hu

http://www.bud.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük