Megnyitotta kapuit a Csupa Nő kiállítás és vásár a Hungexpon, a négy napos esemény kiemelt médiapartnere és névadó szponzora a TV2.

Megnyitotta kapuit a Csupa Nő kiállítás és vásár a Hungexpon, a négy napos esemény kiemelt médiapartnere és névadó szponzora a TV2.

2013. szeptember 5-8. között Csupa Nő címmel különleges kiállítást és vásárt szervez a TV2, a Hungexpo és a HG Media a Hungexpo területén. Az esemény kiemelt médiapartnere és névadó szponzora a TV2. A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! elnevezésű tematikus programsorozat célja, hogy mindazt a figyelmet és törődést elérhetővé tegye a hölgyek számára, amely segítséget nyújt úrrá lenni a mindennapok nehézségein.

A programsorozatot a nők életét érintő 7 fő téma köré szervezik, mintegy 10 ezer négyzetméteren közel 300 kiállítóval. Minden szekció egyedi hangulattal bír, ahol személyes kapcsolat alakulhat ki a látogatók és a kiállítók között. A FEM3, a TV2-csoport női kábelcsatornája külön standdal várja az érdeklődőket, melyet újonnan induló fashion reality műsorának szentel: a hölgyeket a helyszínen sminkes és fodrász szépíti.

A vásár hét területe, a TV2 hét sztárjának vezetésével fogadja a látogatókat. A testi és lelki megújulásról Tatár Csilla osztja meg gondolatait, az egészséges életmód témában dr. Várkonyi Andrea ad tanácsokat. A lakberendezéssel kapcsolatos praktikákat Andor Évától tudhatjuk meg, gasztronómiai témákban pedig Demcsák Zsuzsát lehet kérdezni. A család és a nő összhangjáról, harmóniájáról Gombos Edina mondja el tapasztalait, a női lélek és női titkok felelőse pedig Joshi Bharat. A pasi és gyerekmegőrzőben Papp Gergő várja a kiállításra érkező hölgyek kísérőit. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük