2013. október 6-án megújul a FilmBox márka, amelynek keretében új logókkal és arculattal jelentkezik minden Közép- és Kelet-Európában elérhető csatorna – jelentette be a globális televízió-tartalom gyártó- és sugárzó SPI International.

 

2013. október 6-án megújul a FilmBox márka, amelynek keretében új logókkal és arculattal jelentkezik minden Közép- és Kelet-Európában elérhető csatorna – jelentette be a globális televízió-tartalom gyártó- és sugárzó SPI International.

 

Megújult logók és arculat a FilmBox csatornáknál.

A frissítés kiváló eszköz arra, hogy a FilmBox jobban pozícionálja magát egy folyamatosan növekvő és terjeszkedő márkává, és a "csomag" érzet helyett sokkal inkább egy "konceptuális" márkanévvé váljon.

Ez egyszerre jelenti terjedelmes és változatos portfólióját a mozi és tematikus csatornáknak is (kasszasiker válogatások, díjnyertes filmek, akció és családi mozik, dokumentumfilmek, zene, harc, extrém sport, divat, életstílus, felnőtt műsorok stb.).

Egy másik fontos cél a márka frissítés mögött egy modern, egyszerű és egységes, letisztult logó, amely segít mind a nézőknek, mind a partnereknek beazonosítani a csatornákat, egységes, kiterjedt, új portfólióként a FilmBox zászlaja alatt. 

 

Az új  megjelenés fehér hátterével pont az ellentéte a korábbi domináns fekete és sötét tónusoknak.

"Fel akartuk dobni és energikusabbá akartuk formálni a megjelenést" – mondja Berk Uziyel, a FilmBox és az SPI international Új média divíziójának igazgatója.

 

Nézze meg a FilmBox megújult arculatát bemutató promó filmjét:

http://www.youtube.com/watch?v=6vUZy4bPipo&feature=youtu.be

 

Minden kreatív munka, az új logó koncepció és az új on-air megjelenés házon belül készült, a FilmBox marketing és művészeti részlegénél, a lengyelországi Varsóban.

 

A FilmBox alap, bővített alap és prémium mozicsatornákat tartalmaz:

FilmBox, FilmBox HD, FilmBox Extra, FilmBox Extra 1, FilmBox Family, FilmBox Action HD és a FilmBox Plus.

Az elmúlt két évben az SPI International számos új csatornával jelentkezett, a FightBox HD, a DocuBox HD, a FashionBox HD mellett nemrég egy független mozicsatorna, a FilmBox Arthouse, az élvonalbeli 360TuneBox zene csatorna és az extrém sportokat bemutató Fast&FunBox bővítette a kínálatot.

 

A FilmBox mozicsatornák a legnagyobb szolgáltatóknál és kábel operátoroknál érhetők el Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Romániában.

http://www.spiintl.com/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük