Megújulva, új arculattal jelentkezik a huszonhét éves Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) – www.gyermekmento.hu – honlapja.

 

Megújulva, új arculattal jelentkezik a huszonhét éves Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) – www.gyermekmento.hu – honlapja.

 

A szervezet célja az időszerű „ráncfelvarrással" az volt, hogy áttekinthetőbbé, barátságosabbá, felhasználóbaráttá tegye a honlapot, így megkönnyítve az olvasók számára a gyors információszerzést a Szolgálat alapvető működéséről, tevékenységéről és adatairól.

 

A webdesign a PIROSOOS (www.pirosoos.hu) csapat tervei alapján készült, akik többek között arculattervezéssel, plakáttervezéssel, kisfilm- és reklámfilm készítéssel foglalkoznak.
Alkotói Piros Zoltán és Soós Gyula.

 

A honlap technikai hátterét a ponte.hu Kft. biztosítja a számukra, ami a programozást, a működtetést és a honlap keretrendszerét jelenti. Továbbá a cég a tartalom, illetve a szerver működése az OfficeLink cégen keresztül történik.

 

A ponte.hu Kft. több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az IT területén. A megszerzett kompetenciákat a DOKK portálrendszer folyamatos fejlesztésében is hasznosítják, melynek kiemelkedő előnyeiből már a Gyermekmentő csapata is több éve profitál. Naprakész tudás és a folyamatos megújulás jellemzi ponte.hu Kft-t, melyet az új portál is tükröz. Innovatív stratégiájuk jól szolgálja a Gyermekmentő kitűzött céljait, így a közös munka során mindig könnyed és inspiráló az összhang. A ponte.hu Kft. fejlesztő szakmaiságával támogatja céljaink elérését, így tevékenységünket minél többen megismerik. Napjaink elengedhetetlen követelményeinek megfelelően mától mobilról is kényelmesen használható a portál. Bíznak abban, hogy ez a sikeres kooperáció a továbbiakban is segíti küldetésüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük