Alapjaiban újult meg hazánk leghallgatottabb rádiójának honlapja. A trendeknek megfelelő, újratervezett struktúrájú www.classfm.hu oldalon új menüpontok és friss tartalmak várják a látogatókat – a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgáló weboldal nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően.

 

Alapjaiban újult meg hazánk leghallgatottabb rádiójának honlapja. A trendeknek megfelelő, újratervezett struktúrájú www.classfm.hu oldalon új menüpontok és friss tartalmak várják a látogatókat – a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgáló weboldal nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően.

 

Megújult honlappal jelentkezik a Class FM, a friss felületen a látogatók hazánk piacvezető rádiójának műsorvezetőivel, műsoraival, valamint a legismertebb hazai és nemzetközi sztárokkal kapcsolatos hírekre kereshetnek rá. Teljesen új megközelítésben, exkluzív online tartalmakat a Class TV, a hallgatók kedvenc előadóinak újdonságait az Előadók menüpont alatt érhetik el az érdeklődők.

 

„A honlap design munkáira a szakmai referenciák alapján, a Neo Interactive-ot választotta a Class FM. „Amikor a feladat beérkezett a hozzánk, a user interface dizájnereink szó szerint licitáltak, hogy kié legyen a projekt. Már az első pillanattól éreztük, hogy a Class FM weboldalának vizuális megújítása ritka konstelláció, melyben az izgalmas feladat mellé újdonságra nyitott megbízó társul, aki szeretné az oldalát modern külsővel felruházni, és ehhez jóformán szabad kezet ad a csapatnak" – mondta el Lakner Bertold, a Neo Interactive kreatív igazgatója.

 

„A tervezés során a felhasználó központúság volt a fő vezérvonal. Olyan vizualitást szerettünk volna létrehozni, mely a korábbi oldal megjelenésétől gyökeresen eltér, mind tónusvilágában, mind pedig struktúrájában, de ugyanakkor magában hordozza a megszokott márkajegyeket. A Class FM weboldal új megjelenése világos színvilágával, modern, légies szerkezetével inkább az applikációk vizualitása felé kanyarodva jeleníti meg a tartalmat. Új navigációs elemek, tipográfia és UI elemek kerültek kidolgozásra, melyek kiaknázzák a modern fejlesztési technológiákat, valamint a ma már elengedhetetlennek számító reszponzív, eszközfüggetlen szerkezetet és webdizájn."

 

Az ország leghallgatottabb rádiója újra és újra különleges lehetőségeket kínál hűséges hallgatói számára. A legszerencsésebbek ezen a hétvégén életük legnagyobb élményével gazdagodhattak, hiszen Adele birminghami koncertjére repülhetnek, egy felejthetetlen hétvégével egybekötve. Aki ellátogatott a rádió megújult honlapjára, és posztolta kommentben a legkedvesebb Adele történetét, hogy miért vigyék a koncertre, az szerencsés lehetett, hiszen a legjobb sztorik közül Vágó Piros április 1-jén kisorsolta azt, aki ott lehetett a többszörös arany- és platinalemezes, tízszeres Grammy-díjas, Golden Globe- és Oscar-díjas előadó április 2-i fellépésén.

 

Vágó Piros elmondta, hogy ő maga is hatalmas Adele rajongó. „Amikor először meghallottam a hangját, beleborzongtam. Elképesztően tehetséges, nagyon szuggesztív előadónak tartom, aki emellett belevaló, vagány nő. Biztos vagyok benne, hogy óriási élmény lesz élőben látni/hallani, bevallom, szívesen cserélnék Szani Rolival, aki elkíséri a nyerteseinket" – árulta el Piros. „Érdemes tehát a teljesen megújult honlapunkra látogatni, és posztolni! Izgatottan várom a sztorikat, posztolás után pedig mindenki nézzen körül a weboldalunkon, ahol új menüpontokkal és szuper újdonságokkal várunk mindenkit!" – tette hozzá a Class FM népszerű műsorvezetője.

 

www.classfm.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük