Próbára teszi a magyar celeb- és művészvilágot a VIVA új műsora. Saját gyártású game show-val jelentkezik a zenecsatorna. Győzikével, kecskejelmezzel és durva feladatokkal borzolja a kedélyeket a Menny a Pokolba'.

 

Próbára teszi a magyar celeb- és művészvilágot a VIVA új műsora. Saját gyártású game show-val jelentkezik a zenecsatorna. Győzikével, kecskejelmezzel és durva feladatokkal borzolja a kedélyeket a Menny a Pokolba'.

 

30 celeb, 2 műsorvezető, 80 kígyó, 5 koporsó, 8 kecskejelmez, 15 egér és 80 marhaszem. Szeptember 9-én startol a VIVA új, saját gyártású, látványos celebszívató műsora, ahol bátor és bátortalan sztárok vicces és erőt próbáló feladatok során segítik a vállalkozó kedvű játékosokat a nyeremény megszerzésében. A Menny a Pokolba' műsorvezetői Iszak Eszti és Sanyóca lesznek, Eszti szexi angyalként segíti a csapatok tagjait, míg Sanyóca pimasz ördögként nehezíti a résztvevők dolgát.

 

A VIVA új, saját gyártású műsora, a Menny a Pokolba' extrém feladatokkal teszi próbára a magyar celebeket. Az Iszak Eszti és Sanyóca által vezetett újdonságban olyan sztárok néznek egymással farkasszemet, mint Radics Gigi, Hien, Odett vagy Tolvai Reni. Szeptember 9-től hétköznap délutánonként a félórás ügyességi show játssza a főszerepet a zenecsatornán, az új széria által pedig a közönség a VIVA TV-n eddig nem látott formátummal ismerkedhet meg.

 

A VIVA új show-jában kvíz-kérdések, valamint a jó memóriát és megfelelő popzenei ismereteket igénylő feladatok mellett igazi durvaságokra készülhetünk, a két csapat számtalan szórakoztató és erőt próbáló gyorsasági, ügyességi és vizes feladatot teljesít – a végén azonban csak az egyik oldal kerülhet ki győztesen! A játékos show-ban lesz killer karaoke, őrült, sokszor gusztustalan feladatok és minden, ami szem-szájnak ingere. Az első héten Győzike egy feldarabolt csirkével, míg az IHM-es Varga Győző óriási adag csilivel, vattacukorral és egy ketrecharcos férfi félmeztelen testével kerül közelebbi kapcsolatba, de lesz, aki árammal sokkolva, vagy kígyóval a nyakán énekel, valaki pedig kisgyermekkora óta tartó papagáj-fóbiáját győzi le a műsor alatt. A show-ban Radics Gigi, Sarka Kata, Janicsák Veca, Fekete Pákó, Hien, Mádai Vivien, Fluor Tomi, Odett és sokan mások is feltűnnek majd, amint veszélyes vagy akár gyomorforgató feladatokat teljesítenek.

 

Szeptember 9-től, hétfőtől-péntekig, 16:00-ás kezdéssel lesz látható a 16 részes napi széria a VIVA műsorán. A nyertesek pénznyereményt vihetnek haza, a műsor különlegessége azonban az lesz, hogy egy végső, dupla vagy semmi megmérettetésnek köszönhetően a kevesebb ponttal rendelkező csoportnak is meglesz az esélye a győzelemre. Iszak Eszter angyalként hasznos tanácsokkal, Sanyóca pedig ördögi ellenfélként extra, de még több bátorságot igénylő feladatokkal állítja majd próba elé a versenyzőket.

 

Radics Gigit, Odettet, Fluort, Győzikét, vagy épp Hient bármikor láthatja az utca embere, hiszen velük van tele az újság, és róluk szólnak a bulvárral foglalkozó hírműsorok is. Mi azonban olyan extrém szituációkba és kemény határfeszegető helyzetekbe kényszerítjük őket, ahol minden bátorságukra szükség lesz ahhoz, hogy győzzenek." – mondta el Lakinger József, a Viacom marketing és kommunikációs vezetője.

 

Iszak Eszti elárulta, hogy bár szívesen kipróbálná magát hasonló játékban, abban nem biztos, hogy mindent meg is csinálna.

A sztárok között persze akadt olyan is, aki megrettent egy-egy feladattól, de voltak hírességek, akik elég bevállalósnak bizonyultak. Összességében a csajok játszottak visszafogottabban, de ez szerintem várható volt. Néhányan nagyon durva feladatokat kaptak, amelyeket én semmi esetre sem vállaltam volna be." – mesélte a csinos műsorvezető.

 

Esztivel ellentétben társa, Sanyóca kiállná a legvadabb megpróbáltatásokat is.

Nincs az a gusztustalanság, amit ne csinálnék meg" – mondta a mindig pörgős műsorvezető, aki azért hozzátette, valóban komoly szívatásnak voltak kitéve a show résztvevői. „Elég bevállalósak a feladatok. Ha egy 1-től 100-as skálán akarom elhelyezni, akkor azt mondanám, hogy 91-es durvaságúak". – tette hozzá a műsor ördögi házigazdája.

 

A Menny a Pokolba' gyártási jogát meghívásos tender alapján a Proud nevű cég nyerte el, kreatív producerként pedig Ráday Dávid és Lehel Olivér tevékenykedtek a szérián. A sorozat rendezője László Péter volt, aki az 1 perc és nyersz, illetve A kód című sorozatokban is letette már a névjegyét.

 

Az ördöngös celebkínzások vetélkedője, a Menny a Pokolba' 2013. szeptember 9-től, hétfőtől csütörtökig 16.00 órától látható a VIVA TV műsorán.

 

http://www.vivatv.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük