„World Wide Work by MEWA" – A munkavédelmi termékek új márkajelzése. A MEWA Textil-Management a munkavédelmi katalógusából megvásárolható termékeinek új arculatot ad: a jövőben, a termékkínálatukban szereplő kiváló minőségű munkavédelmi cikkeket „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel látják el.

 

„World Wide Work by MEWA" – A munkavédelmi termékek új márkajelzése. A MEWA Textil-Management a munkavédelmi katalógusából megvásárolható termékeinek új arculatot ad: a jövőben, a termékkínálatukban szereplő kiváló minőségű munkavédelmi cikkeket „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel látják el.

 

A név egyben a vállalat koncepcióját is tükrözi: a MEWA a lábbelik, kesztyűk és egyéb munkavédelmi termékek széles körű nemzetközi márkaválasztékával vásárlóit még hatékonyabban szeretné kiszolgálni, ezzel együtt az ipari üzemekben és műhelyekben felmerülő valamennyi igénynek maradéktalanul eleget kíván tenni.

 

„A MEWA a World Wide Work koncepció keretében olyan termékpalettát kínál, amely változatosság és minőség szempontjából nem hagy maga után kívánnivalót. Az új katalógusunkban vásárlóink megtalálják az amúgy világszerte ismert márkatermékek áttekinthető és tömör leírását, megkönnyítve ezzel a választást" – nyilatkozta Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzletágának ügyvezetője. A munka világának folyamatos változásához igazodva a MEWA még tovább bővítette termékkínálatát.

 

Minőségi termékek egy helyen.

A MEWA „World Wide Work" márkajelzéssel fémjelzett termékkínálata több, mint 250 ismert nemzetközi márka kiváló minőségű munkavédelmi eszközeit sorakoztatja fel. Margharet Feldgiebel a koncepció előnyeit így foglalja össze: „15 európai országban már több mint 60.000 ügyfelünk élvezi termékeink legújabb trendeket követő, minőségi kínálatát és szakszerű tanácsadási szolgáltatásunkat, valamint a gyors és pontos kiszállítást lehetővé tevő logisztikai rendszerünk előnyeit. Amennyiben egy bizonyos árucikk még sem elérhető, úgy egy a terméket tökéletesen helyettesítő alternatívát biztosítunk vásárlóinknak."

 

A „World Wide Work" márkajelzéssel a MEWA hangsúlyosabbá kívánja tenni a kereskedelmi üzletág, valamint a textilmenedzsment szolgáltatási szegmensek közötti különbséget. „A MEWA neve összeforrt a vállalat hagyományos, törlőkendőket és munkaruházatokat biztosító, teljes körű szolgáltatásokat nyújtó tevékenységével" – indokolja a két üzletág elkülönülésének okát Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. cégvezetője.

 

„A World Wide Work by MEWA a vásárlóink számára egyet jelent a munkavédelmi termékek tisztán definiálható, egységes márkájával. Ugyanakkor ügyfeleink továbbra is a tőlünk megszokott professzionális és megbízható logisztikai szolgáltatásban részesülnek, amelyről egyébként a vállalat közismert." 2014. szeptember 1-jén az új munkavédelmi termékkatalógus már az új koncepcióval, a „World Wide Work by MEWA" márkajelzéssel jelenik meg.

 

A MEWA Európa 42 országában látja el vállalati partnereit munka- és védőruhákkal, törlőkendőkkel, olajfogó és lábtörlő szőnyegekkel, valamint a „World Wide Work by MEWA" márkanévvel jelzett munkavédelmi eszközökkel.

Az 1908-ban alapított vállalat ma vezető szerepet játszik a textilmenedzsment piacon. A MEWA-t 2013 novemberében a legjobbak között jelölték a Német Fenntarthatósági Díjra: a zsűri „A fenntartható fejlődést leginkább szolgáló németországi termékek és szolgáltatások" kategóriában a legjobb három vállalat közé juttatta. 2011-ben a Deutsche Standards kiadó „Az évszázad márkája" elismerést adományozta a MEWA-nak, és 2013-ban a vállalat újra elnyerte ezt az elismerést. 

 

www.youtube.com/user/mewade

https://twitter.com/mewa_hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük