2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

?MOBIL A VILÁGHÁLÓ? ? MOBIL KONFERENCIA MÁJUS 3-ÁN

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/659"><img class="image thumbnail" src="/files/images/mobil.thumbnail.jpg" border="0" alt="mobilkonferencia" title="mobilkonferencia" width="100" height="32" /></a></span> <p><em>?A mobiltelefónia és az internet közeledése egyértelmûen kitapintható; a digitális tartalomszolgáltatás mára a mobil távközlés elidegeníthetetlen részévé vált, s az új hangátviteli technológiák forradalmasítják a pi</em> <em>acot." </em>- Sugár András, a Mobil Konferencia fõ elõadója</p><p>

 mobilkonferencia

?A mobiltelefónia és az internet közeledése egyértelmûen kitapintható; a digitális tartalomszolgáltatás mára a mobil távközlés elidegeníthetetlen részévé vált, s az új hangátviteli technológiák forradalmasítják a pi acot." – Sugár András, a Mobil Konferencia fõ elõadója

 mobilkonferencia

?A mobiltelefónia és az internet közeledése egyértelmûen kitapintható; a digitális tartalomszolgáltatás mára a mobil távközlés elidegeníthetetlen részévé vált, s az új hangátviteli technológiák forradalmasítják a pi acot." – Sugár András, a Mobil Konferencia fõ elõadója

A szórakoztató Mobil Show után 2007 tavaszán elsõ alkalommal kerül megrendezésre a Mobil Konferencia a budapesti Europa Congress Centerben, mely a mobil üzletágban dolgozóknak és az iránta érdeklõdõknek szóló szakmai rendezvény.

A különbözõ interaktív elõadások, bemutatók során a résztvevõk megismerkedhetnek a mobil szakma várható újdonságaival, szakmai trendekkel, készülékgyártók, infrastruktúragyártók fejlesztéseivel, más országokban alkalmazott, de itthon még nem használt üzleti modellekkel, marketingeszközökkel és még számos más érdekes témával.

A konferencián hallhatjuk többek között Sugár András elõadását a mobil és az internet mind szorosabb kapcsolatáról és Dankovics Tamást a NOKIA újdonságairól. Gacsal József az Intel képviseletében ?A konvergencia hatása a szilíciumura" címû elõadásában beszél a két üzletág közeledésérõl. A mobiltartalom-ipar újdonságairól az MFactorytól Várda Eszter és a Warner Magyarországtól Nász Csaba gondolatait hallgathatják meg a résztvevõk.

Az elõadások mellett izgalmas kerekasztal-beszélgetések, vitafórumok is várhatók a nap folyamán, ahol a mobil és az internetes üzletág illusztris képviselõi osztják meg gondolataikat egymással és a közönséggel.

Az esemény külön érdekessége az óriási érdeklõdésnek örvendõ és a szakmában elsõ alkalommal megrendezett nyilvános ötletbörze, ahol az ötletgazdák találmányaikat szakmai közönség és szakértõ zsûri elõtt vezethetik elõ. Az ötletek között szerepelnek új, a vakok közlekedését segítõ eszközök, újfajta nyomkövetõ rendszerek és számos más újdonság.

2006 decemberében elsõ alkalommal megrendezésre került a nagysikerû Mobil Show 2006, mely a nagyközönségnek, a felhasználóknak szóló kiállítás és vásár. A rendezvényt 14.000 látogató

tisztelte meg jelenlétével, mely elegendõ bizonyíték arra, hogy a sikerült egy olyan rendezvényt szervezni, melynek komoly létjogosultsága van a magyar piacon.

A Mobil Konferencia rendezvény a tavalyi Mobil Show-val indított eseménysorozat második eleme. A nagyközönségnek szánt, látványos show és a szakmát megszólító konferencia révén a mobilpiaci szereplõk új bemutatkozási és ismeretszerzõ lehetõséggel gazdagodnak.

A Mobil Konferencia ötletgazdája, szervezõje és jogtulajdonosa a Bit Piac Kft.

http://www.mobilkonferencia.hu/

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.