2024.május.23. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

MOBILTELEFON TÖRTÉNETI KIÁLLÍTÁS A MOBIL SHOW-N!

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/3013"><img class="image thumbnail" src="/files/images/_mobile_phones_old_mobile_phones_002.thumbnail.jpg" border="0" alt="1" title="1" width="100" height="66" /></a></span>  <p>2007. szeptember 8-11. között a Mobil Show 2007 kiállítás és vásár területén tekinthetõ meg az elsõ magyarországi Mobiltelefon történeti kiállítás a Mobil Show és a Mobil Portál szervezésében.</p><p>

1 

2007. szeptember 8-11. között a Mobil Show 2007 kiállítás és vásár területén tekinthetõ meg az elsõ magyarországi Mobiltelefon történeti kiállítás a Mobil Show és a Mobil Portál szervezésében.

1 

2007. szeptember 8-11. között a Mobil Show 2007 kiállítás és vásár területén tekinthetõ meg az elsõ magyarországi Mobiltelefon történeti kiállítás a Mobil Show és a Mobil Portál szervezésében.

A mintegy 250 négyzetméteren rendezett Mobiltörténeti kiállítás 1991-tõl napjainkig, a táskamobiloktól a legújabb pda-kig és kéziszámítógépekig mutatja be a mobiltelefónia hazai, illetve nemzetközi mérföldköveit. A kiállításon több mint 200 darab mobilkészülék lesz megtekinthetõ, mellettük képekkel, szöveges információkkal és plakátokkal válik minden látogató számára átláthatóvá és nyomon követhetõvé az a hihetetlen technológiai fejlõdés, amelyen az iparág keresztül ment az elmúlt években.

Több mint egy éve kutatunk a régebbi, gyári állapotú készülékek után, melynek nagy része privát gyûjteményembõl, másik része pedig a hazai szolgáltatók és gyártók segítségével mutatható meg a kiállításon – mondta Dén Mátyás András, a Mobiltörténeti kiállítás ötletgazdája, a Mobil Portál fõszerkesztõje.

A kiállítás a Mobil Show 2007 teljes idõtartama alatt várja az érdeklõdõket, akik között a bemutatott készülékekhez, illetve szöveges információkhoz kapcsolódóan értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

 http://www.mobilshow.hu/

www.infomarket.hu 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.