Folytatódik a Comedy Club a magyar humorcsatornán. Mi a köze a fizikának a zsírleszíváshoz? Többek között erre a kérdésre is választ kapunk Mogács Dániel zseniálisan cinikus standup estjében, amellyel lecsap a Comedy Central nézőire.

 

Folytatódik a Comedy Club a magyar humorcsatornán. Mi a köze a fizikának a zsírleszíváshoz? Többek között erre a kérdésre is választ kapunk Mogács Dániel zseniálisan cinikus standup estjében, amellyel lecsap a Comedy Central nézőire.

 

A humorista előhúzza ingujjából „alteregóját", Dr. Mogácsot, hogy egy felejthetetlen népbutítással szembesítse közönségét a társadalom tagjait igába hajtó, legális agymosással.

A népszerű humorista képes prezentációval kísért előadását, a Dr. Mogács országos népbutító kampányt nézve kötelezően ajánlott a papír-ceruza használata, hiszen bőven lesz jegyzetelni és tanulni való.

 

A népszerű standupos önálló estjén többek között arra a kérdésre is választ kaphatunk, hogy ha amúgy is „csak 6%-át használjuk az agyunknak, akkor meg már minek" használjuk azt egyáltalán. Teszi mindezt teremtménye, a globális fogyasztói társadalmat működtető Dr. Mogács bőrébe bújva, akit a pénz motivál és csak saját magának akar jót. Népbutító kampányának célja a totális agymosás, hiszen a „barom-méter" is alátámasztotta: túl sok az intelligens gondolkodó ember a közösségben. Pedig ahogy a doktor is megmondja: ezt „nem szégyellni kell, hanem tenni ellene".

 

Erre pedig az egyik legjobb eszköz a mobiltelefon.

„Nagyon fontos szerszám, a saját kis világodba bele tudsz menni, nézegeted. Ne zavarjon, hogy olyan vagy, mint az esőember és hogy két napja nem gördült fölfele a szemed. Ne zavarjon téged, nyugodtan húzogassad csak, addig se bántasz senkit. Teljesen normális a mai világban, hogy elutazol a Tádzs Mahalhoz és csak otthon nézed meg" – magyarázza Mogács Dániel, aki a Comedy Clubban attól sem riad vissza, hogy bevegye a láthatatlanná tévő kapszulát, gondolatolvasással vallomásra bírja közönsége egy tagját és fizikai kísérletnek vessen alá egy vízilovat…

 

Mogács Dániel: Dr. Mogács országos népbutító kampány című előadásának ismétlése május 7-én, szombaton 9.30-tól és másnap 19.00-tól.

 

http://www.comedycentral.hu

https://www.facebook.com/ComedyCentralMo/videos/10154207107059433

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük