Az LG  leleplezte az új Chocolate BL40 mobiltelefonjának legfőbb jellemzőit.

 

Az LG  leleplezte az új Chocolate BL40 mobiltelefonjának legfőbb jellemzőit.

A Black Label sorozat negyedik tagjaként megjelenő új Chocolate BL40 jellegzetes, 4 inch széles nagyfelbontású LCD-kijelzővel büszkélkedhet, melynek 800 x 345 képpontos felbontása csúcsminőségű látványt biztosít. A kijelzőtervezés hagyományos irányzataival szakítva a készülék széles képernyője 21:9-es képarányt használ, ezzel pedig moziszerű, panoráma nézetet biztosít. A videókon és fényképeken túl a készülék optimális olyan tartalmak, dokumentumok megjelenítésére is, melyeket egyébként a számítógép képernyőjén néznének a felhasználók.

A telefon leendő tulajdonosai a megnövelt méretű kijelzőn egy meglepően kényelmes és hatékony mobil előnyeit élvezhetik. A rendelkezésre álló 800 képpontnak köszönhetően rendkívül egyszerű az interneten böngészni, hiszen a teljes weblap megjelenítéséhez többé nincs szükség vízszintes görgetésre. A 4 inches képernyő emellett kétkijelzős kezelőfelületként is működhet egyes funkcióknál, amellyel egyszerre két eltérő tartalom is megjeleníthető.

A széles HD LCD „Real VGA" kijelző a képeket a természetes színek széles skálájával adja vissza, a fényképek így élesebbek, a videók élethűbbek, a játékok dinamikusabbak, a dokumentumok pedig könnyebben olvashatóak az új Chocolate BL40 mobilon.

„Minden várakozásunkat felülmúlta az új Chocolate BL40 mobiltelefon fogadtatása – jelentette ki Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – Habár egyelőre úgy tűnik, az érdeklődés középpontjában a készülék lenyűgöző formája és megjelenése áll, a nagy meglepetés az lesz, amikor a felhasználók felfedezik a 4 inches kijelző előnyeit a látvány és az egyszerű használat szemszögéből."

Az új Chocolate BL40 széles kijelzőjét ívelt edzett üveg védi, burkolatának fényes fekete felületét pedig elegáns vörös betétek díszítik. A sokkal szélesebb kijelző ellenére az új Chocolate BL40 vékony és letisztult formatervezésű.

Az új Chocolate BL40 a 2009. októberétől lesz elérhető 54 országban, köztük hazánkban is. 

 www.lgmobile.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük