2024.február.27. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nálatok – vannak e most állatok? – avagy séta az Állatkertben gyerekszemmel

2 perc olvasás
<p> <span class="inline left"><a href="/node/7121"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ZOOFOKEP.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>Kiállítás csodás rajzokból, festményekből, montázsokból, állatkerti séta az őszi délutánon, egy jó bögre forró kakaó, s mindez Gesztesi Károly társaságában. November 8.-án délután a Fővárosi Állat-, és Növénykert barlang termében kiállítás nyílt gyermekek műveiből, s kaptak ezért egy ingyenes, s csodálatos, élményekkel teli napot.</p><p>

 zoofokep.thumbnailKiállítás csodás rajzokból, festményekből, montázsokból, állatkerti séta az őszi délutánon, egy jó bögre forró kakaó, s mindez Gesztesi Károly társaságában. November 8.-án délután a Fővárosi Állat-, és Növénykert barlang termében kiállítás nyílt gyermekek műveiből, s kaptak ezért egy ingyenes, s csodálatos, élményekkel teli napot.

 zoofokep.thumbnailKiállítás csodás rajzokból, festményekből, montázsokból, állatkerti séta az őszi délutánon, egy jó bögre forró kakaó, s mindez Gesztesi Károly társaságában. November 8.-án délután a Fővárosi Állat-, és Növénykert barlang termében kiállítás nyílt gyermekek műveiből, s kaptak ezért egy ingyenes, s csodálatos, élményekkel teli napot.

Az Intervet Hungária Kft, Magyarország egyik vezető állatgyógyszer-gyártó és forgalmazó cége szervezte azt az ingyenes, exkluzív szakvezetéssel kiegészített állatkerti sétát és kiállítás megnyitót, mely november 8.-án volt a Fővárosi Állat-, és Növénykertben.

zoo1.thumbnailAz országszerte működő speciális óvodák, iskolák és alapítványok részvételi szándékukat a tanulóik által készített rajzok vagy festmények beküldésével fejezhették ki. A téma az emberek és állatok harmonikus együttélése volt. A felhívásra több tucat rajz és festmény érkezett.

Molnár Judit, az Intervet Kft kommunikációs vezetője elmondta, hogy mekkora örömet okoznak a cégnek a kedves művek, s most a gyerekekkel a személyes találkozás. Hangsúlyozta, hogy az Intervet Hungárisa számára milyen fontos volt ez a kezdeményezés.

Gesztesi Károly örömét fejezte ki azért, hogy részt vehetett a sétán a gyermekekkel, s fontosnak tartja ezeket a támogatásokat.

A programon mintegy száz fogyatékkal élő, vagy hátrányos helyzetű gyermek vett részt. A gyerekek az állatkertbe érkezés után a barlang teremben egy pohár forró kakaó mellett ismerkedhettek. A séta csodálatos volt, tele élménnyel, nevetéssel, mosollyal. Az egyik legkedvesebb része a napnak talán az volt, mikor a gyermekek kézhez szoktatott állatokat simogathattak, bár ennek élménye vetekedhetett a fókaetetésével.

A megmaradt, fel nem használt ingyen jegyeket a továbbiakban olyan gyermekek részére ajánlja fel az Intervet, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak a mai napon részt venni, de az ingyenes jegy jelenti az állatkertbe látogatáshoz az egyetlen lehetőséget.

 

zoo4.thumbnail zoo5.thumbnail
zoo7.thumbnail zoo8.thumbnail
zoo9.thumbnail zoo10.thumbnail
zoo11.thumbnail zoo12.thumbnail
zoo13.thumbnail zoo14.thumbnail
zoo15.thumbnail zoo16.thumbnail
zoo17.thumbnail zoo18.thumbnail
zoo19.thumbnail

http://www.zoobudapest.com/h_index.htm

zoo2.thumbnail zoo3.thumbnail

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.