2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Natalya Kaspersky G Data részvényeket vásárolt

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/65320"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image3_277.jpg" border="0" width="260" height="105" /></a></span><em>Natalya Kaspersky, az InfoWatch Holding tulajdonosa megszerezte a német antivírusgyártó, a G Data Software AG 16,8 százalékát. A részvények különböző tulajdonosoktól származnak, és egy berlini kockázati tőkével foglalkozó cégen keresztül került sor a vásárlásra. </em></p> <p><em> </em>

image3 277Natalya Kaspersky, az InfoWatch Holding tulajdonosa megszerezte a német antivírusgyártó, a G Data Software AG 16,8 százalékát. A részvények különböző tulajdonosoktól származnak, és egy berlini kockázati tőkével foglalkozó cégen keresztül került sor a vásárlásra.

 

image3 277Natalya Kaspersky, az InfoWatch Holding tulajdonosa megszerezte a német antivírusgyártó, a G Data Software AG 16,8 százalékát. A részvények különböző tulajdonosoktól származnak, és egy berlini kockázati tőkével foglalkozó cégen keresztül került sor a vásárlásra.

 

A G Data és Natalya Kaspersky együttműködése egészen 1996-ig nyúlik vissza, amikor a G Data társalapítója, Kai Figge találkozott az üzletasszonnyal a hamburgi CeBIT-en. Abban az időben Natalya Kaspersky a Kaspersky Lab antivíruscég egyik igazgatója volt, és a vállalatvezetők megegyeztek abban, hogy cégeik technológiai partnereivé válnak egymásnak.

Natalya Kaspersky az egyik legsikeresebb üzletasszony az IT iparban tevékenykedő hölgyek közül. Volt férjével, Eugene Kasperskyvel együtt 18 év alatt vállalkozásukat a világ egyik vezető biztonsági cégévé fejlesztették, amely világszerte több mint 2500 alkalmazottat foglalkoztat. Ebben az évben Natalya Kaspersky végleg kilépett a Kaspersky Lab-ból, és eladta részvényeit.

Kai Figge, a G Data társalapítója a részvényvásárlás kapcsán így nyilatkozott: „1996 óta ismerem Natalya Kasperskyt. Egy kiváló jellem, aki a mozgatórugója volt egy egyedülálló sikertörténetnek. Izgatottan várom, hogy megbízható, tapasztalt és okos partnerként segítse cégünket a fejlődésben. Ilyen kombinációról álmodtunk."

Natalya Kaspersky a következőket emelte ki: „Nagyon örültem Kai Figge ajánlatának, hogy csatlakozzak a G Data-hoz. Sok évig figyeltem ezt a céget, és azt gondolom, hogy kiváló termék portfóliója és magas szintű védelme miatt érdemes a nemzetközi sikerre. Az évek alatt a G Data jelentős technológiai fejlesztéseket vitt végbe. Lenyűgöző, hogy a cég termékei mennyi jelentős nemzetközi díjat nyertek el. Azt hiszem, hogy az IT világában történt változások ellenére a minőségi antivírusszoftver még mindig prioritás. A vállalat felügyelőbizottsági tagjaként világszerte terjeszteni fogom a G Data kiváló hírét, és remélem, hogy segíthetem a céget az IT biztonság területén szerzett tudásommal és tapasztalatommal."

http://virusirto.hu

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.