2016. december 15-én zárul a „MegSzépülAVárosom" program negyedik hullámának szavazási periódusa, vagyis már csak alig 1 hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett.

 

2016. december 15-én zárul a „MegSzépülAVárosom" program negyedik hullámának szavazási periódusa, vagyis már csak alig 1 hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett.

 

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. szervezésében programot életre hívó hét építőipai cég (Mapei, a RAVAK, a Roll-Lux, az ELKO EP HUNGARY, a Bramac az enHome és az Allianz Hungária Biztosító) részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete kerül felújításra 2017 tavaszán, amely 2016. augusztus 08. és december 15. között a legtöbb szavazatot kapja. A városokra a projekt honlapján, a www.megszepulavarosom.hu oldalon lehet leadni a szavazatokat december közepéig.

 

A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, ill. cseréjére, közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

 

Az elmúlt két hónap alatt megközelítőleg 46 000 szavazat érkezett a projekt weboldalára. Az eddigiek alapján a legtöbb szavazatot Heves, Veszprém, és Pest megye gyűjtötte össze. A települések versenyében Gyöngyös, Ajka és Pécel állnak az élen, magukénak tudva a szavazatok több mint 60 %-át.  A pályázat jelenlegi állása szerint a budapesti kerületek nagyon lemaradtak a versenyben, az első helyen álló XX., IV. és XIX. kerületek összes szavazata nem éri el a leadott szavazatok 3%-át.  6 budapesti kerület pedig egyetlen szavazatot sem tudhat magáénak.

 

De még nincs veszve semmi, hisz 30 nap van hátra a verseny zárásáig!

Szavazz Te is kedvenc településedre vagy budapesti kerületedre, juttasd el a programfelhívást minél több ismerősödhöz, barátodhoz, hogy Ők is leadhassák szavazataikat!

 

Az összefogás csodákra képes, ahogy azt az év elején Rákosmente példája is mutatta.

A korábbi nyertesek, Veszprém, és Esztergom után a 'MegszépülAVárosom' pályázat harmadik, januári szavazási periódusában egy budapesti kerület közterülete szépülhetett meg. A több mint 80 000 lakost számláló Rákosmente győzelmét a 34 536 beérkezett szavazatnak köszönhette, amely a szavazatok közel 43%-a. A budapesti kerület a 'MegszépülAVárosom' projekt keretei között eddig elért legmagasabb szavazattal büszkélkedhet, megelőzve ezzel a korábbi két nyertes települést is. Rákosmente lakosai a projekt során eddig még soha nem tapasztalt összefogásnak köszönhetik győzelmüket. A lakosokat a kerület hivatalos, valamint rajongói weboldalai, illetve social media fórumai is folyamatosan motiválták a szavazatok leadására.

 

Ne hagyd, hogy szeretett városod, kerületed orra elől, valaki más vigye el a dicsőséget!

 

http://megszepulavarosom.hu

https://www.facebook.com/Megszépülavárosom-555829297805223

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük