2022.december.04. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Négy üzletet nyitott pénteken a TESCO

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/30091"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/TescoLogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.tesco.hu" title="www.tesco.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.tesco.hu/">www.tesco.hu</a> </strong></span></span><p> 2009 november 20-án megnyitotta kapuit a Tesco századik magyarországi hipermarket áruháza Marcaliban.

 www.tesco.huwww.tesco.hu

 2009 november 20-án megnyitotta kapuit a Tesco századik magyarországi hipermarket áruháza Marcaliban.

 www.tesco.huwww.tesco.hu

 2009 november 20-án megnyitotta kapuit a Tesco századik magyarországi hipermarket áruháza Marcaliban. Emellett további három üzletet nyitott az áruházlánc, egy hipermarketet a budapesti Garam utcában, valamint egy-egy Tesco Express boltot Szegeden és Óbudán. A Tesco áruházak száma még az idén tovább növekszik.

Marcaliban, a Noszlopy út 177. szám alatt nyílt meg hazánk századik Tesco hipermarketje. A brit lánc közel 15 éves hazai jelenléte alatt a hipermarketek mellett szupermarketeket, valamint Tesco Express néven kis, 200-300 négyzetméter alapterületű üzleteket nyitott országszerte.

Marcaliban az autóval érkezők számára a 3000 négyzetméteres komplexum mellett egy 305 férőhelyes parkoló került kialakításra. A gyalogosan érkező vásárlók számára új, ingyenes buszjáratot indít a Tesco, amely minden nap kora reggeltől késő estig az áruháztól a városközpont érintésével körjáratban közlekedik.

Szintén pénteken reggel nyitott meg Budapesten, az újpesti Garam utca 3. szám alatti új Tesco áruház, amely 2000 négyzetméteren naponta reggel hat és este tíz óra közötti – december 11-től karácsonyig pedig folyamatos – nyitva tartással várja a vásárlókat. Az autóval érkezők számára közel 170 férőhelyes parkolót alakítottak ki. Több buszjárat is megáll az áruház közelében, így a gyalogosan érkező vásárlók is könnyen megközelíthetik.

Az új hipermarketek kínálatában hozzávetőlegesen húszezer különböző termék található, mint például a kedvelt saját márkás termékek (Tesco Value és Tesco Színes), valamint a tavasszal bevezetett Light Choices termékcsalád is, amely az egészséges életmód követői számára készült. Ezen kívül elérhető a Családi Márkák névre keresztelt termékcsalád, amely az árérzékeny, ám kiváló minőségre vágyó vásárlók számára kínál alternatívát. A marcali hipermarketben a Tesco kedvelt ruházati márkái, a Cherokee és az F&F, valamint az F&F Blue divatos, téli darabjai is a megszokott kedvező ár-érték aránnyal várják a vásárlókat.

Ugyanezen a napon két új Tesco Express üzlet is megnyitott. Az egyik Szegeden, a Tisza Lajos körút 41. szám alatt, a másik pedig Budapesten, az óbudai Kolosy téren. Ezekkel együtt immár 18 új formátumú bolttal rendelkezik országszerte az áruházlánc, amelyek a hipermarketekben megszokottnál kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Value, a Színes, valamint a Családi márkák is elérhetők az új üzletben.

Az új üzletek kora reggeltől késő estig nyitva tartanak minden nap. Mától különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően is hétről-hétre megújuló ajánlatokkal találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Expressz üzleteiben.

A négy új áruház több mint 200 embernek ad közvetlenül munkát, a hipermarketekben a Tesco Üzletsoron található kisboltok alkalmazottai pedig tovább növelik ezt a számot.

„Stratégiánk egyik fontos eleme annak elérése, hogy vásárlóinkat a lakóhelyükhöz minél közelebb tudjuk kiszolgálni. Ennek érdekében nyitjuk Tesco Express üzleteinket, valamint további hipermarketeket országszerte. Cégünk még az idén és a jövő évben is további áruházak nyitását tervezi, javítva ezzel az áruházak környékének munkaerő-piaci helyzetén is", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.