Ha vágyunk is a testmozgásra, a szállodák jól felszerelt, tágas fitnesztermei igényes színteret nyújtanak az edzéshez.

Ha vágyunk is a testmozgásra, a szállodák jól felszerelt, tágas fitnesztermei igényes színteret nyújtanak az edzéshez.


Jó volna csobbanni egyet edzés után? Nem probléma, ugyanis a Premier Fitness klubok attól egyedülállók, hogy mindegyikben található medence, és a medencéket remekül kihasználva, minden helyszínen vízi torna – a legnépszerűbb mozgásóra – is elérhető. A szárazföldi vagy vízi edzés remek kiegészítője a szaunázás, egy-egy különleges szauna szeánsz pedig már önmagában is különleges program.

A változatos és a legújabb trendeknek megfelelő mozgásórák között mindenki megtalálja a neki valót: az aktívabb közönség core training, fitt-box, boot camp órák közül válogathat, míg a relaxálásra vágyók a jól bevált pilatesszel, gerinc tornával, jógával lazíthatnak a kiadós edzést követően. Világújdonságnak számít a Sparrowbag tréning, a személyre szabott homokzsákkal történő edzésprogram, melynek során 20 perc alap gyakorlatsor intenzitása megfelel egy 1 órás hagyományos köredzésnek. A Sparrowbag tréning kipróbálására június 11-én, a Wellness Világnapján (Global Wellness Day) a Helia hotel fitnesztermében lesz lehetőség.

 

Nem kell szállóvendégnek lenni ahhoz, hogy használhassuk a Danubius szállodák Premier Fitness klubjait: a könnyen megközelíthető, metró közelében elhelyezkedő, parkolási lehetőséget biztosító Premier Fitness klubok bérlettel, napijeggyel a nagyközönség számára is elérhetők. A bérlet magában foglalja a kezdő állapotfelmérést, fitnesz konzultációt, egyénre szabott edzésterv készítést, korlátlan fitneszterem használatot, csoportos foglalkozáson való részvételt, medence és szauna használatot. A cégek számára pedig egyedi igényeknek megfelelő bérlet konstrukciókat kínálnak.

 

www.premierfitness.hu

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük