2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

NEMCSAK A SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ, DE JÁTSZÓTÉR-ÉPÍTÉSHEZ IS ÉRTENEK

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96873"><img class="image image-preview" src="/files/images/J%C3%A1tsz%C3%B3teret%20%C3%A9p%C3%ADtett%20a%20GEFCO%201.preview.jpg" border="0" width="484" height="272" /></a></span>A GEFCO vállalatcsoport magyarországi leányvállalatának dolgozói játszóteret építettek egy fogyatékkal élő gyerekekkel is foglalkozó dunaújvárosi bölcsődében.</p> <p> 

A GEFCO vállalatcsoport magyarországi leányvállalatának dolgozói játszóteret építettek egy fogyatékkal élő gyerekekkel is foglalkozó dunaújvárosi bölcsődében.

 

A GEFCO vállalatcsoport magyarországi leányvállalatának dolgozói játszóteret építettek egy fogyatékkal élő gyerekekkel is foglalkozó dunaújvárosi bölcsődében.

 

A GEFCO Magyarország Kft. 9 éve van jelen a magyar piacon, 2014-es árbevétele meghaladta a 36 millió eurót. A francia központú cég nem csupán a logisztikában igyekszik kiemelkedő teljesítményt nyújtani, de a társadalmi felelősségvállalás területén is hasznos programokat valósít meg.

 

A magyarországi leányvállalat dolgozói önkéntes nap keretében egy dunaújvárosi bölcsődéhez látogattak el. Az intézményben négy csoportban összesen 32 kisgyerekkel foglalkoznak és integrált oktatást biztosítanak fogyatékkal élő gyermekek számára is. 

 

Mint a nevelési szakemberek elmondták: a bölcsődékben rendkívül fontos a gyerekek korai fejlesztése, melynek szerves része a játék is. Ebben szeretné támogatni az odaadó nevelők munkáját a GEFCO: a vállalat egy mászókát és egy rugós „zöld sárkány" figurát adományozott a bölcsődének. A program része volt a játékok telepítése, illetve a bölcsőde udvarának talajfeltöltése, füvesítés és a homokozókban való homokcsere is. A munkát pedig a vállalat dolgozói önkéntes munkában végezték el.

 

Kéznyomos rajzok: egyedi iroda dizájn

A bölcsődések nemcsak az új játszóteret vehették birtokba, de a GEFCO egy rajzversenyt is szervezett a számukra.  A rajzok attól is egyediek, hogy a kisgyerekek a kézlenyomataikkal festették azokat. Végül természetesen minden csoport jutalmat kapott, a kész művek pedig a vállalat budapesti irodájában kerültek kiállításra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.