Veolia Water Solution and Technologies Magyarország Zrt. néven folytatja tovább tevékenységét a szennyvíztisztító tervezési, építési és üzemeltetési tevékenységéről ismert Organica VWS Zrt..

 

Veolia Water Solution and Technologies Magyarország Zrt. néven folytatja tovább tevékenységét a szennyvíztisztító tervezési, építési és üzemeltetési tevékenységéről ismert Organica VWS Zrt..

 

 A január 1-jétől hatályos, cégbírósági bejegyzés alatt álló névváltozás egyszerre jelképezi a cég új arculatának megteremtését, s azt, hogy a társaság a környezetvédelmi ágazat legnagyobb világcégei között jegyzett Veolia Water Solutions & Technologies leányvállalataként igyekszik tovább erősíteni pozícióit a magyarországi piacon.

    A társaságot 2006-ban közösen alapította meg a környezetvédelmi ágazat legnagyobb világcégei között jegyzett Veolia Water Solutions & Technologies és a magyar zöldipar egyik leginnovatívabb vállalkozásaként ismert Organica Holding Kft. 75-25 százalékos tulajdoni aránnyal az Organica-csoport magyarországi szennyvíztisztító tervezési, építési és üzemeltetési tevékenységének továbbfejlesztése céljával. A Veolia Water Solutions & Technologies 2009. júliusában növelte 75-ről 100 százalékosra tulajdonrészét a társaságban, a cég vezetését is átalakítva, majd a most végrehajtott névváltásról is döntve.

    – Az új néven, a francia világcéggel a háta mögött, a Magyarországon az ún. "ORGANICA Élőgépek" értékesítésének kizárólagos jogával is rendelkező Veolia Water Solution and Technologies Magyarország Zrt. 2-3 éven belül meg kívánja duplázni 2009-es 1,9 milliárd forintos forgalmát a magyar víz- és szennyvízkezelési piacon – közölte Tomosi Károly. A Veolia Water Solution and Technologies Magyarország Zrt. tavaly július 1-je óta hivatalában lévő vezérigazgatója elmondta: ennek érdekében a vállalat a tervezési és építési üzletágban a piacon elérhető technológiák teljes spektrumát fel kívánja sorakoztatni a kínálatában, egyúttal a környezettechnológiai berendezések értékesítésével foglalkozó, valamint ipari létesítmény-üzemeltetési üzletágát is megerősítve.

A Veolia Water Solutions & Technologies a Veolia-csoport technológiai megoldásokra és fővállalkozásra specializálódott vállalata, amely saját szakterületén az iparág legnagyobb multinacionális technológiai és kivitelezési cége a világon. A Veolia Water Solutions & Technologies a professzionális mérnöki szolgáltatások, kulcsrakész rendszerek komplett tervezésének, kivitelezésének specialistája, a világ 57 országában összesen 8900 főt foglalkoztatva, 2008-ban mintegy 2,5 milliárd euró forgalmat bonyolított le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük