2022.augusztus.08. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Női válaszutakról rendez konferenciát az NLCafé online magazin

2 perc olvasás

noiv.jpgIsmét offline formában találkozik olvasóival az egyik női portál. Az NLCafé népszerű Téli fesztiválját a nőket érintő legfontosabb témákkal foglalkozó, számos szakértő, művész, híresség és influencer részvételével megvalósuló esemény követi. Az első Női Válaszutak Konferenciára május 12-én várják az érdeklődőket.

 

Szakértők és hírességek az NLCafé rendezvényének előadói között

A közel 2,5 millió egyedi látogatót megszólító site szerkesztősége fontosnak tartja, hogy időről időre az offline térben is kapcsolatot teremtsen olvasóival, és lehetőséget nyújtson az őket leginkább foglalkoztató témákban hiteles véleményvezérekkel való személyes találkozásra.

 

„Nőként megannyi szerepben kell megfelelnünk, és rengetegszer megkérdőjelezzük önmagunkat, keressük a helyes utat és magunkat, válaszokat kutatunk:

Jó helyen vagyok itt?

Létezik igazi boldogság?

Család vagy karrier?

Újrakezdés?

Ezekre, és még több, sokakat foglalkoztató kérdésre szeretnénk az olvasókkal együtt megkeresni a válaszokat az első NLCafé Női Válaszutak Konferencián” – mondta Pácsonyi Daniella, a portál főszerkesztője.

 

A Magyar Telekom Tölösi Péter Konferencia Központjában megvalósuló, két szekcióból álló rendezvényen többek között Tari Annamáriával, dr. Törőcsik Máriával, Kánya Katával, Puzsér Róberttel, Varró Danival, vagy a divatblogger Festyvel is találkozhatnak a résztvevők.  A Nagyterem „Kösz jól vagyok!?- belső utak” műsorvezetője Balázsy Panna lesz, a Kis teremben „Megcsináltuk, megcsinálod! – a siker útján” pedig Teszári Nóra fogja végigkalauzolni a napon a résztvevőket.

 

A rendezvény részletes programja a Női válaszutak oldalon és a konferencia Facebook eseménye alatt olvasható.

 

  1. május 12.

Női Válaszutak Konferencia

Magyar Telekom Tölösi Péter Konferencia Központ

1013, Budapest, Krisztina krt. 55.

 

https://www.nlcafe.hu/noivalaszutak

https://www.facebook.com/events/224371741645104

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.