A magyar nézők 21 órakor láthatták először. A sláger a sztár ötödik, Joanne címet viselő stúdióalbumának legsikeresebb kislemeze, a toplistákat döntögető Perfect Illusion mellett.

 

A magyar nézők 21 órakor láthatták először. A sláger a sztár ötödik, Joanne címet viselő stúdióalbumának legsikeresebb kislemeze, a toplistákat döntögető Perfect Illusion mellett.

 

Az esti adásban egymás után vetítették a két videoklipet, melyek folytatásos történetként is értelmezhetőek. 2013-as Artpop című önálló nagylemeze után a többszörös Grammy-díjas Lady Gaga idén októberben új szóló albummal tért vissza a köztudatba és a zenei életbe: a személyes hangvételű Joanne-t Gaga elhunyt, azonos nevű nagynénje ihlette.

 

Lady Gaga zenei munkássága az évek során ugyanolyan image váltáson esett át, mint az énekesnő külseje, rajongói és a kritikusok azonban töretlenül ünneplik az új albumot is, amely néhány hónap leforgása alatt az idei legnagyobb példányszámban eladott lemezek egyike lett. Emellett a Joanne rekordot is jelent Lady Gaga karrierjében, hiszen így ő lett az első női előadó, akinek négy albuma vezette a Billboard Top 200-as listáját ebben az évtizedben.

 

A szeptemberben debütált Perfect Illusion mellett Lady Gaga új klippel jelentkezett az MTV-n: a Hillary Lindsey és Mark Ronson közreműködésével készült Million Reasons című slágerhez tartozó videó a Perfect Illusion-ben "elkezdett" történet folytatásaként is értelmezhető.

 

A klippremier mellett érdemes volt követni az amerikai MTV Instagram-ját is, mert ezen a napon maga Gaga szolgáltatta az exkluzív kontentet rajongóinak.

 

http://www.vivatv.hu

http://media.mtvnservices.com/embed/mgid:arc:video:mtvema.com:37c0814e-a1e8-4027-a1ff-4041c5d69903

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük