2024.április.15. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Nyáron már Siófokon is házhoz megy a Tesco

2 perc olvasás

index_129.jpgIdén nyáron könnyebb lesz a balatoni bevásárlás: 2018. május 28. és szeptember 2. között már a déli parton is elérhető a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatása. Az online megrendelt termékeket az áruházlánc akár már másnap kézbesíti az újonnan bevont településekre: Siófokra, Balatonvilágosra és Balatonaligára.

A házhoz szállítás menete ugyanaz, mint azokon a területeken, ahol az év minden napján elérhető a szolgáltatás. A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon elérhető több mint 20 000 féle, az áruházival megegyező árakon kapható termékből tudják összeállítani a rendelésüket, amelyet a Tesco a vásárló által megadott kétórás idősávban kézbesít a hét bármely napján 8:00 és 22:00 között – de legkorábban a rendelést követő napon.

 

A szolgáltatás bevezetése Siófokon, Balatonvilágoson és Balatonaligán a vásárlók és a kollégák számára is pozitív változást jelent, hiszen a felhasználók akár ahhoz az apartmanhoz vagy házhoz is rendelhetnek, ahol éppen nyaralásukat töltik. További újdonság, hogy ebben az időszakban már Veszprémben is lehet vasárnapi házhoz szállítást kérni. Mindennek sikeres lebonyolítását pedig több mint 20 új kiszállító kolléga és 6 extra autó is biztosítja.

 

A termékeket a székesfehérvári áruházakból fogják szállítani, aminek előnye, hogy ezzel mentesítik a nyári időszakban túlterhelt siófoki Tescókat – a vásárlók pedig könnyen elkerülhetik az esetlegesen hosszabb sorban állást. Emellett a Tesco az online vásárlás új felhasználóit vásárlási kedvezménnyel ajándékozza meg.

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.