2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

OCTOGONart: Baranyai B András (ismét) elgondolkodtat…

2 perc olvasás
<span class="inline left"><a href="/node/22202"><img class="image thumbnail" src="/files/images/FOKEP52.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="75" /></a></span>  <p>Álltam <em>Cosmo- az ősanya-kutya</em> előtt, és gondolatban már be is illesztettem a lakásom legmegfelelőbb pontjába. Baranyai András összes képével végig tudnám ezt gondolni, még időm is lenne rá, hisz február 7.-ig látható kiállítása az OCTOGONart Galériában.</p><p>

fokep52.thumbnail 

Álltam Cosmo- az ősanya-kutya előtt, és gondolatban már be is illesztettem a lakásom legmegfelelőbb pontjába. Baranyai András összes képével végig tudnám ezt gondolni, még időm is lenne rá, hisz február 7.-ig látható kiállítása az OCTOGONart Galériában.

fokep52.thumbnail 

Álltam Cosmo- az ősanya-kutya előtt, és gondolatban már be is illesztettem a lakásom legmegfelelőbb pontjába. Baranyai András összes képével végig tudnám ezt gondolni, még időm is lenne rá, hisz február 7.-ig látható kiállítása az OCTOGONart Galériában.

Baranyai András 1974-ben született Debrecenben. A Moholy-nagy Művészeti Egyetem grafika szakán végzett 2004-ben, tagja a Gyermekkönyvszerzők és Illusztrátorok Egyesületének. Legutóbb Cserna-Szabó András 2008-ban megjelent Puszibolt című kötetének borítóját illusztrálta. Groteszk, mesébe, néhol horrorregénybe illő, szellemes megoldásaival fiatal kora ellenére jellegzetes „Baranyai-féle világot" alkotott.

 

cosmo, az ösanya kutyaCosmo, az Ösanya kutya 24 h protector24 h protector automassageAutomassage

Díjnyertes illusztrációi számos kiadványban megjelentek, festményeit, printjeit több alkalommal állította ki az OCTOGONart Galéria. Első egyéni kiállításán a galériában bemutatott egyetemi diplomamunkája a FOCI! (http://www.euroastra.info/node/9749) igazi kuriózum. Azóta is hasonló „közügyek" – mint most a hétköznapok megmentője, az ezotériával és minden mással sokakat vonz, és más közegben, másképp népszerűsít eleve népszerű témákat.

Baranyai András, Szuperalfa-tudat (Humángalaktic Multilevel Tréning: Első kapu) című kiállítása február 7.-ig tekinthető meg az OCTOGONart galériában. A galéria az I. Várfok utca 7-9. szám alatt található.

Németh Krisztina

http://www.octogonart.hu/

(Ezúttal két kollégánk kereste fel ugyanazt a kiállítást. Mint a jó művészek esetében most is másképp fogták fel a dolgokat. Lehet, hogy Ön kedves Olvasó, harmadik féleképpen fogja látni mindezt. Az Ön dolga, mi kedvet csinltunk neki. Nekünk NAGYON tetszett! Ha elsiklott volna felette a másik írás: http://www.euroastra.info/node/22189  – a szerk)

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.