2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Office 365-tel bővíti portfólióját a Central Europe On-Demand

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/51522"><img class="image image-preview" src="/files/images/img-logo.png" border="0" width="217" height="72" /></a></span>Central Europe On-Demand ("CE On-Demand"), a regionális felhőszolgáltató mától a Microsoft Office 365-ös termékcsaládjával bővíti meglévő felhő portfólióját. Az Office 365-öt tartalmazó szolgáltatáscsomagok bármilyen méretű vállalkozás számára elérhetőek lesznek, köztük a CE On-Demand már meglévő ügyfeleinek is.

img logoCentral Europe On-Demand ("CE On-Demand"), a regionális felhőszolgáltató mától a Microsoft Office 365-ös termékcsaládjával bővíti meglévő felhő portfólióját. Az Office 365-öt tartalmazó szolgáltatáscsomagok bármilyen méretű vállalkozás számára elérhetőek lesznek, köztük a CE On-Demand már meglévő ügyfeleinek is.

img logoCentral Europe On-Demand ("CE On-Demand"), a regionális felhőszolgáltató mától a Microsoft Office 365-ös termékcsaládjával bővíti meglévő felhő portfólióját. Az Office 365-öt tartalmazó szolgáltatáscsomagok bármilyen méretű vállalkozás számára elérhetőek lesznek, köztük a CE On-Demand már meglévő ügyfeleinek is.

A szolgáltatáscsomag hozzáadott értékét a CE On-Demand egyedülálló szolgáltatói platformja, a saját fejlesztésű ‘Cloud Services Manager' jelenti, amely egyedi ügyféligényeknek megfelelően, rugalmasan és dinamikusan képes a különböző felhő szolgáltatásokat konfigurálni. Emellett a partnerek már meglévő adminisztratív és számlázási rendszereit is képes integrálni a felhővel. Ez az együttes felállás rendkívüli módon megkönnyíti és különösen hatékonnyá teszi az immár Office 365-tel kibővült felhő szolgáltatások igénybevételét.

"Partnereink innovatív, magas színvonalú felhő szolgáltatásokat várnak el tőlünk, naprakész alkalmazásokkal" – mondta Kovács Viktor, a CE On-Demand kereskedelmi igazgatója. "Microsoft Arany fokozatú és Szindikációs Partnerként biztosak vagyunk benne, hogy új Office 365 szolgáltatáscsomagunk, a már meglévő felhő portfoliónkkal együtt plusz értéket jelent majd partnereinknek, bármekkora méretű vállalkozás modern üzleti igényeit kielégítve."

A CE On-Demand 2010-ben elnyerte a Microsoft Év Partnere díjat Magyarországon, és Az Év Hosting Partnere elismerést a Közép-Kelet európai régióban. 2008 óta nyújt Microsoft technológián alapuló levelezési, kollaborációs és kommunikációs felhő szolgáltatásokat elsősorban telekommunikációs partnereken keresztül 11 Közép-európai országban Lengyelországtól Törökországon át Ausztriáig. Szindikációs Partnerként az elsők között teszi elérhetővé az Office 365-öt partnerei számára a régióban.

 "Az Office 365 a Microsoft új generációs felhő szolgáltatása, amely a ma létező leghatékonyabb üzleti technológiát nyújtja" – mondta  Marco Limena, elnökhelyettes, Business Services, Operator Channels, Microsoft.  "A CE On-Demanddal, mint tapasztalt felhőszolgáltatóval együttműködésben bármilyen méretű üzleti vállalkozás profitálhat majd az Office 365 előnyeiből. Örömünkre szolgál, hogy a CE On-Demand piacra dobja ezeket az új szolgáltatásokat Közép Európában."

http://www.ceondemand.com/EN/aboutus/Pages/default.aspx

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.