Közös feladatunk az Alapítványok önfeláldozó munkáját segíteni, hogy a rászorulók számára boldog pillanatokat szerezzünk. Ezt vallja az S&T Consulting Hungary Kft. csapata is, akik számára kiemelt jelentőséggel bír a gyermekek támogatása, ezért évről évre egyre több gyermek kívánságát igyekeznek valóra váltani, akár partnereik bevonásával is. 

Közös feladatunk az Alapítványok önfeláldozó munkáját segíteni, hogy a rászorulók számára boldog pillanatokat szerezzünk. Ezt vallja az S&T Consulting Hungary Kft. csapata is, akik számára kiemelt jelentőséggel bír a gyermekek támogatása, ezért évről évre egyre több gyermek kívánságát igyekeznek valóra váltani, akár partnereik bevonásával is. 

A cég elhívatott támogatója a társadalom azon tagjainak, akik a legjobban rászorulnak, így három évvel ezelőtt a Csodalámpa Alapítvánnyal kezdtek együttműködni, mely összefogás célja, hogy a súlyos, életveszélyes betegséggel küzdő gyerekek felépülését, mindennapjait tegyék könnyebbé. Az együttműködés eredményeképpen most hét gyerekhez sikerült eljuttatni az általuk kért ajándékot még a Nemzetközi Gyereknap előtt.

Elképzelésük megvalósításához partnereiket, ügyfeleiket is bevonták, hogy minél nagyobb összeg gyűljön össze. Ahogy az az elmúlt években már hagyománnyá vált az S&T Hungary életében, a Belvárosi Színházba invitált vendégeik után fejenként 2000 Ft-tal támogatták az általuk kiválasztott Csodalámpa Alapítványt, illetve a fogadás alatt a vendégek számára is lehetőséget biztosítottak az egyéni adományozásra. Az S&T Hungary kezdeményezéséhez csatlakozott egyik partnere, az Inspire Rendezvényügynökség Kft. is.

 „Fontos számunkra, hogy olyan kezdeményezést támogassunk, mely azokon segít, akik a leginkább rászorulnak. Sikerként könyveljük el, hogy egyik partnerünk is csatlakozott ötletünkhöz, és így még több beteg gyerek arcára varázsolhatunk mosolyt kívánságaik teljesítésével. Hisszük, hogy összefogva még jobban segíthetjük a rászoruló gyermekek gyógyulását, életkörülményeinek javítását. – mondta Szabó Péter, az S&T Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. 

 „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy teljesíthettük néhány súlyos betegségekkel küzdő gyermek álmának megvalósulását, akiknek a műtétek közti időszakban ezek az eszközök nyújthatnak boldog perceket. A program keretén belül összesen 1 millió forint adomány gyűlt össze, ennek köszönhetően tavasszal hét gyermekhez jutott el a várva várt ajándék, melyek között lap top, tablet, okos telefon, televízió, valamint pókemberes ágy és beülős quad is szerepelt." – tette hozzá Mesterházy Dániel, az Inspire Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A hatéves Barnabás egy veleszületett beteg miatt komoly műtéteken van túl. Mint sok gyermek, ő is szívesen tölti idejét a legújabb technikai eszközökkel, ezért a Csodalámpa Alapítványtól egy játékra és tanulásra egyaránt alkalmas tabletet kért.

A Csodalámpa Alapítvány önkénteseivel és támogatóival nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél több kis betegnek szerezzünk örömet, különleges lelki támogatást adjunk egy-egy álmukat valóra váltva, ezzel is erősítve a gyógyulásukba vetett hitüket. Sokszor érkeznek hozzánk olyan kérések, melyek teljesítése elsőre lehetetlennek tűnik, de minden erőnkkel azon fáradozunk, hogy a lehető legtöbb kívánságnak eleget tegyünk. Ehhez azonban szükségünk van a támogatóink folyamatos támogatására, amely nélkül az elmúlt 12 évben nem lett volna lehetőségünk a már több mint 2800 beteg gyermek megajándékozására – meséli Felkai Márta, az Alapítvány kommunikációs szakértője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük