Epson XP-235Epson XP-235Az Epson négy új Expression nyomtatóval bővítette termékkínálatát, hogy megfeleljen az otthoni felhasználók igényeinek, akik rugalmas és költséghatékony megoldással szeretnének nagyfelbontású képeket és dokumentumokat nyomtatni.

Epson XP-235Epson XP-235Az Epson négy új Expression nyomtatóval bővítette termékkínálatát, hogy megfeleljen az otthoni felhasználók igényeinek, akik rugalmas és költséghatékony megoldással szeretnének nagyfelbontású képeket és dokumentumokat nyomtatni.

A multifunkciós, kisméretű modellek fénymásoló, lapolvasó és nyomtató funkcióval egyaránt rendelkeznek, modern stílusukkal és kompakt méretükkel pedig jól illeszkednek az otthoni környezetbe. A költséghatékony és magas minőségű megoldásokra törekvő fogyasztók elvárásainak megfelelően az Expression nyomtatók különálló tintapatronokat használnak, így csak a kifogyott színt szükséges kicserélni.

A készülékcsalád mobil nyomtatási funkciói problémamentes és gyors eszközkezelést biztosítanak számítógép használata nélkül. Az Epson iPrint alkalmazás[1] letöltésével a felhasználók az okostelefon vagy táblagép kínálta vezeték nélküli szkennelés vagy nyomtatás előnyeit is kihasználhatják. Az Epson Creative Print1 applikációval közvetlenül a Facebookról nyomtathatnak fotókat, készíthetnek személyre szabott üdvözlőkártyákat és kifestőkönyv-sablonokat a fényképeikből. Az Epson Email Print1 segítségével a dokumentumok és fotók egyenesen a nyomtatóra küldhetők a világ majdnem minden pontjáról. 

Kseniya Gordeyeva, az Epson Europe termékmenedzsere a bejelentés kapcsán elmondta: „Amellett, hogy a nagy tételben nyomtató felhasználók számára a tintatartályos készülékek jelentik a legoptimálisabb választást, azt is látni kell, hogy a nyomtatót csak alkalmanként használó ügyfelek is költséghatékony és kiváló minőségű megoldásokat várnak. Úgy gondoljuk, hogy ezek az új modellek minden felhasználói igényt kielégítenek majd."

Expression Home nyomtatók

A sokoldalú és egyszerűen kezelhető Expression Home modellek (XP-332, XP-235) költséghatékony nyomtatást, fényes, laborminőségű fotókat és éles, erőteljes szövegeket biztosítanak az Epson Claria Home tintákkal és a külön-külön cserélhető tintapatronokkal. A rugalmas felhasználást segítik a Wi-Fi kapcsolat és a mobil nyomtatási funkciók teljes körű támogatása, amely távoli nyomtatást is lehetővé tesz1. A 3,7 cm-es, színes LCD kijelzőnek és a memóriakártya olvasónak köszönhetően pedig az XP-332 készülékkel a számítógép nélküli nyomtatás is egyszerűbbé válik.

Expression Premium készülékek

Kimagasló minőségű nyomtatás, rugalmas, könnyű kezelhetőség és számos beépített, hasznos funkció jellemzi az Expression Premium modelleket (XP-630, XP-530). Az Epson Claria Premium tintákat használó eszközök gazdaságos üzemeltetést biztosítanak a szükség szerint, akár színenként pótolható tintapatronoknak köszönhetően. Az LCD kijelző, a WI-FI és WI-FI Direkt (hálózattal vagy hálózat nélkül) funkciók segítik a gyors és kényelmes számítógép nélküli kezelést. Az új készülékek kétoldalas nyomtatásra is képesek, így csökkenthető a felhasznált papír mennyisége és az üzemeltetési költség. Továbbá, az Expression Premium XP-630 modell CD és DVD nyomtatást is kínál, kettős papírtálcája pedig lehetővé teszi a nyomathordozók egyszerű cseréjét.

Az Expression Home (XP-332, XP-235) és az Expression Premium (XP-630, XP-530) készülékek várhatóan júniustól lesznek elérhetők.

 

Expression Home

Főbb jellemzők

XP-332

XP-235

Színenként cserélhető tintapatronok a gazdaságos nyomtatáshoz – elegendő a kifogyott színt kicserélni

Vezeték nélküli nyomtatás és szkennelés otthon bárhonnan a Wi-Fi kapcsolat segítségével

Wi-Fi DirectTM a vezeték nélküli nyomtatáshoz, hálózat nélkül

Epson Connect

  • Egyszerű vezeték nélküli nyomtatás okostelefonról és táblagépről az Epson iPrint[1] alkalmazással
  • Fényképek közvetlen nyomtatása a Facebookról az Epson Creative Print1 alkalmazás segítségével
  • Nyomtatás a világ szinte bármely pontjáról a dokumentumoknak és fényképeknek e-mailben, közvetlenül a nyomtatóra küldésével1

A Google Cloud Print lehetővé teszi a nyomtatást okostelefonról vagy számítógépről utazás közben is

Automatikus Wi-Fi beállítás

[2]

[3]

Claria Home tinta éles, kristálytiszta szövegek és fényes, laborminőségű fotók nyomtatásához


[1] Az Epson iPrint és az Epson Creative Print funkciókhoz vezeték nélküli kapcsolat és az Epson nyomtatási alkalmazás szükséges. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson Scan-to-Cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra!

[2] Az automatikus beállítás Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Mac OS rendszerekkel kompatibilis.

[3] Az automatikus beállítás Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista és Mac OS rendszerekkel kompatibilis. Windows XP operációs rendszeren a Wi-Fi kezdeti beállításához USB-kábelre van szükség. A csomag USB kábelt nem tartalmaz.


[1] Az Epson iPrint és Epson Creative Print applikációk működéséhez vezeték nélküli internetkapcsolat és Epson nyomtatási alkalmazások szükségesek. Az Epson Email Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson Scan-to-Cloud szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. További információért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük