Tesco Extra áruházzá alakul a Fogarasi úton lévő hipermarket, hogy a vásárlók igényeit egy új, modern környezetben elégíthesse ki. 2010. augusztus 06-án nyitja meg kapuit. Az újranyitást az áruház nagyszabású programmal ünnepli meg, ahol egy országos rádió kitelepülése keretében a vásárlók izgalmas játékokon keresztül ismerkedhetnek meg az új környezettel.

Tesco Extra áruházzá alakul a Fogarasi úton lévő hipermarket, hogy a vásárlók igényeit egy új, modern környezetben elégíthesse ki. 2010. augusztus 06-án nyitja meg kapuit. Az újranyitást az áruház nagyszabású programmal ünnepli meg, ahol egy országos rádió kitelepülése keretében a vásárlók izgalmas játékokon keresztül ismerkedhetnek meg az új környezettel.

Az ország legmodernebb hipermarkete, a Fogarasi úti Tesco Extra több mint 5000 új terméket kínál vásárlóinak és eladóterébe új szolgáltatási egységeket is bevezet. Az elmúlt hónapok átalakítása során többek között megújult az áruház péksége, csemege-, sajt és húspultja, borválasztéka, műszaki és ruházati osztálya. De a „bolt az áruházban" koncepció keretében az eladótérben külön Tesco Optika, Fotó bolt és Telefon szaküzlet is várja a vásárlókat péntektől.

Az áruház augusztus 6-án, reggel 6 órakor nyílik, mely eseményt egy nagyszabású showműsor is kíséri. Az egyik országos kereskedelmi rádió kitelepülését különböző izgalmas nyereményjátékok színesítik. A Tesco „Gazdálkodjon a kosztpénzzel" és „Bevásárló labirintus" játékokat, valamint sms-versenyt és fánkevő bajnokságot is rendez az odalátogatóknak. A bátor résztvevők nemcsak gazdag élményekkel, de értékes nyereményekkel térhetnek haza, hiszen a győztesek 10.000 Ft értékű vásárlási utalványokat, telefon készülékeket vagy akár LCD TV-t is nyerhetnek. A gyermekeket egész hétvégén várja az ingyenes ugrálóvár és kézműves programok.

A Tesco kiemelt figyelmet fordít környezete megóvására, ezért a Tesco Extra áruházában a korszerűsített üvegvisszaváltón kívül létrehozta az Újrahasznosító pont és visszaváltó centrumát, melynek köszönhetően egy helyen válthatóak vissza az elektromos/elektronikai-, a fólia-, a papír-, az üveg-, a vállfa- és a kupakhulladékok is.

A Tesco Extra újdonságai:

A Tesco Extrák híresek arról, hogy a vásárlókat széles áruválaszték, kényelmesebb környezet, a már megszokott, alacsony árak és a közkedvelt termékek várják.

A Fogarasi úti új, exkluzív pékség például több mint 90 új termékkel bővíti választékát, sőt igénybe vehető majd egy önkiszolgáló kenyérszeletelő is. A Tesco Extra ruházati osztálya is átalakításra került. A megnövelt alapterületen még szélesebb ruházati kínálat található, mely már most felsorakoztatja a legújabb őszi-téli kollekciót.

A Tesco Extra áruház elektronikai osztályán felkészült munkatársak állnak a vásárlók rendelkezésére, akik előzetesen különböző szakmai tréningeken vettek részt, hogy megfelelő szaktudással segíteni tudjanak az érdeklődőknek eligazodni az extra műszaki cikkek között. Az Extra áruház elektronikai osztálya vadonatúj választékkal és látványos kihelyezéssel várja a vevőket. Újdonság az áruházban felállított TV fal, mely segítségével a TV-k működése már a helyszínen kipróbálható.

Az eladótérben kiépített új üzletek egyike a Tesco Optika, ahol előzetes bejelentkezés alapján bárki igénybe veheti az ingyenes szemvizsgálatot és megvásárolhatja az általa kiválasztott designer keretet, kontaktlencsét vagy a vizsgálat eredményei alapján elkészített szemüveget. Színvonalas kiszolgálással és számos izgalmas lehetőséggel várja a vevőket a Tesco Fotó bolt, ahol lehetőség van digitális képnyomtatásra, fotókönyv készítésre vagy poszterek nyomtatására. A Tesco Telefon szaküzlet pedig mind a három mobil szolgáltató termékeit és kártyafüggetlen készülékeket is kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük