2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Pokolian ritka rock ’n’ roll ereklyék palackba zárva

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/78696"><img class="image image-_original" src="/files/images/tank%20(1).jpg" border="0" width="474" height="536" /></a></span>Idén megelevenedik a Pokol a mennyből, de szó sincs fortyogó bugyrokról vagy kénkövekről, sem patás főnőkről.</p> <p> 

Idén megelevenedik a Pokol a mennyből, de szó sincs fortyogó bugyrokról vagy kénkövekről, sem patás főnőkről.

 

Idén megelevenedik a Pokol a mennyből, de szó sincs fortyogó bugyrokról vagy kénkövekről, sem patás főnőkről.

 

A Rézangyal újra palackba zárja a rock'n'roll-t és a novemberben berobbanó négy Tankcsapda pálinka mellé, egy ötödik ízt is bevezetnek, amelyet ismét a zúzós dallamok hazai nagyágyúja, a Tankcsapda ihletett. A „Pokol a mennyből" pálinkát azonban csak 25 igazán szerencsés szerezheti majd meg, ugyanis kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható.

 

Negyedévszázada dübörög és robbantja fel a színpadokat országszerte a Tankcsapda.

A rock nagymestereinek megannyi zúzós dala közül nemrégiben négyet palackba zárt a Rézangyal:

– a Bíbor köd a 45%-os barrique szilvapálinkát,

– a Hatalom nélküli rend címke 42%-os érlelt almapálinkát,

– a Mennyország Tourist 40%-os feketecseresznye,

– a Legjobb méreg pedig 50 %-os törkölypálinkát rejt.

 

Az ötödik tag, a Pokol a mennyből egy igazán ütősnek ígérkező 40%-os ágyas vilmoskörte pálinka lesz. A mennyei párlatból ezúttal mindössze 100, sorszámozott darab készül, amelyek közül csak 25-öt szerezhetnek meg azok a rajongók, akik szeretnék öttagúra bővíteni Rézangyal Tankcsapda Edition kollekciójukat.

 

Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a korábbi négy palackról készült képet (az üvegeknek nem kell bontatlannak lenniük) március 20 – április 18. között feltöltik a Rézangyal Facebook oldalára, utána pedig indulhat a lájkvadászat április 22-ig.

A 20 legnépszerűbb kép tulajdonosai egy-egy dedikált palackkal gazdagodnak, a maradék öt pokolian jó italt pedig a többi, a játékban résztvevő személy közt sorsolják ki.

 

Az exkluzív kollekciót országszerte 270 töltőállomáson lehet beszerezni. A kutak listája, és a nyereményjáték alkalmazás a Facebook oldalon elérhető.

 

Rézangyal Tankcsapda Edition – Minden cseppje Rock 'n' Roll.

 

https://www.facebook.com/rezangyal/app_1447078698863303

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.