A Wizz Air csoport megújította és továbbfejlesztette utazási csomagokat kínáló online platformját, a Wizz Tourst, amely immár utazásszervezőként folytatja tevékenységét.

 

A Wizz Air csoport megújította és továbbfejlesztette utazási csomagokat kínáló online platformját, a Wizz Tourst, amely immár utazásszervezőként folytatja tevékenységét.

 

Az utazni vágyók időt és pénzt takaríthatnak meg azzal, ha repülőjegyüket és szállásukat csomagban, online foglalják le a nyaralásra vagy a városlátogatásra bármely Wizz Air célállomásra.

A Wizz Tours kizárólag online, a wizztours.com oldalon érhető el, és több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához biztosít hozzáférést. Legyen szó hosszabb nyaralásról, városlátogatásról, vagy akár üzleti útról, a Wizz Tours széles választékában minden érdeklődő megtalálhatja és a magyarul is elérhető honlapon lefoglalhatja utazását a Wizz Air járatával a tetszőleges szállodába.

 

Barits János, a Wizz Tours ügyvezető igazgatója elmondta: „A Wizz Toursszal az utasok valóban időt és pénzt takaríthatnak meg, hiszen bőséges számú ajánlat és szolgáltatás közül választhatnak, és minden lefoglalható online, mindössze néhány kattintással. A repülőjegyből és a szállásból álló csomagok viteldíja sokkal kedvezőbb, mintha az utas külön foglalná le és vásárolná meg ezeket. Ugyanakkor a már jól ismert Wizz Air szolgáltatásokkal mindenki saját igényeire szabhatja utazási élményét, legyen szó repülőtéri transzferről vagy más kényelmi és költségcsökkentő lehetőségekről."

 

Az utazási csomagok bármely kívánt időszakra elérhetők. Egy hét Korfun, a sziklákkal csipkézett homokos tengerpartjáról ismert görög szigeten két fő részére már 106 116 Ft-tól**. Róma, az „örök város" és varázslatos ókori emlékei két fő részére 3 éjszakára, 3 csillagos szállodával mindössze 43 413 Ft-tól**. Romantikus Szajna-parti séta kettesben Párizsban, debreceni indulással 3 éjszakára 46 617 Ft-tól**. A luxust keresőknek pedig az egyhetes nyaralás két fő részére ötcsillagos szállodában Dubajban 159 000 Ft-tól** érhető el. A legjobb naprakész ajánlatok a wizztours.com oldalon találhatók.

(** A 2016. május 2-i árak alapján)

 

„A szolgáltatásokat a Wizz Air repülőgépei nyújtják, így a Wizz Tours utasai élvezhetik a Wizz Air járatainak biztonságát és kényelmét. Pihenésük gondtalan lesz, az utazásukat az utazásszervezőkre vonatkozó szabályozások biztosítják" – tette hozzá Barits János.

A Wizz Tours utazási csomagjai online, gyorsan és egyszerűen vásárolhatók meg. Az utasnak csupán az úti célt és az utazás időpontját kell kiválasztania, ezt követően a rendszer felkínálja az adott időtartamra elérhető hotelek listáját. A szállás és a szobatípus kiválasztását követően a foglalás a további részletek megadásával folytatódik, mint például a csomag típusa, az elsőbbségi beszállás és az utasbiztosítás. Az egész folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

 

Wizz Tours: rugalmas csomagok tudatos utazóknak.

Az új utazási trendekhez alkalmazkodva egyre többen döntenek az egyénileg szervezett utazás mellett, azonban sokakat elriaszt az ezzel járó procedúra és az esetleges buktatók. Az utasok jelentős része továbbra is szeretne maga mögött tudni egy biztos hátteret, amely probléma esetén támogatást nyújt és kényelmesebbé teszi az utazás előkészületeit is. A Wizz Tours olyan megoldást vezetett be a magyar piacon, amellyel az egyszerűséget és a rugalmasságot kereső, tudatos utazót szólítja meg. Az utazási csomagok egyesítik a teljes körű szervezésre épülő csoportos utazások és az egyéni szervezés előnyeit. Az utasnak nem kell többé kompromisszumot kötnie a kényelem és a rugalmasság között, probléma esetén anyanyelvén kérhet segítséget, ráadásul időt és pénzt is spórolhat.

Az utazási irodák által kínált hagyományos, teljes körű utazási csomagok kedvező árú repülőjegyet és szállást biztosítanak, valamint komoly szervezési tehertől szabadítják meg az utast. Azonban a programok tekintetében nem adnak mozgásteret, a nyaralás szigorúan szervezett forgatókönyvet követ. Napjainkban egyre több utas dönt a rugalmas, saját igényekhez illeszkedő egyéni szervezés mellett, azonban a megfelelő árú repülőjegy és szállás kiválasztása, összehangolása bonyolult és időigényes procedúra, ráadásul nehéz az utazási irodák áraihoz hasonló kedvező ajánlatokat találni.

 

Erre nyújt megoldást a Wizz Tours. Az online utazási platformon a repülőjegy és a szállás, valamint további, opcionális szolgáltatások egyetlen utazási csomagba foglalva, kényelmesen, stressz mentesen, egyetlen foglalás alkalmával, egyetlen fizetési tranzakcióval vásárolhatók meg. A gyors és kényelmes foglalásnak köszönhetően a platform megőrzi a szervezett utazás előnyeit: az utas nem veszít időt azzal, hogy a repülőjegyet és a szállást külön foglalja le. Emellett az egyéni utazáshoz hasonlóan megmarad az utas szabadsága; idejét önállóan oszthatja be, nem korlátozzák az iroda által meghatározott programok. A Wizz Tours egy külföldön már népszerű és sikeres termékkel ismerteti meg a magyar utazóközönséget.

A Wizz Toursszal az utas nem csak időt, hanem pénzt is megtakaríthat. A csomagajánlatok a lehető legkedvezőbb árakat nyújtják, emellett igazodnak az utas igényeihez és pénztárcájához. A Wizz Tours utazási csomagok széles választékát kínálja úgy szabadidős, mint üzleti utazók részére. A palettán egyaránt megtalálhatók a városlátogatások, a nyári, illetve téli üdülések. A Wizz Tours utazási csomagjain keresztül elérhető a Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságának bővülő, jelenleg 380 útvonalra kiterjedő hálózata.

A Wizz Tours gazdag, minőségi szálláskínálata jelenleg több mint 30 000 szálláshelyet foglal magában, ami biztosítja, hogy minden utas megtalálja a számára tökéletes választást. A Wizz Tours közvetlenül, vagy megbízható és tapasztalt nagykereskedőkön, úgynevezett szállásbankokon keresztül áll kapcsolatban a weblapján kínált szállásokkal. Az utasok közvetlenül a Wizz Toursszal állnak szerződésben, amely mint utazásszervező vállalja a felelősséget a csomagban foglalt szolgáltatásért. Magyar nyelvű ügyfélszolgálata a foglalást követően és az utazás alatt is az utas rendelkezésére áll. Az ismert és kedvelt WIZZ márka kiterjesztésével a Wizz Tours kényelmes és megbízható megoldást, stabil hátteret nyújt az utazás megtervezéséhez.

 

Az online foglalórendszer használata rendkívül egyszerű és átlátható: a kiindulási hely és az úti cél, az utazás dátuma, valamint az utasok és szobák számának megadását követően a rendszer felkínálja az elérhető repülőjegy és szállás csomagokat. A találatok ár, besorolás és népszerűség szerint listázhatók, az oldal bruttó árakat mutat. A csomagra kattintva megjeleníthetők a keresés részletei, magyar nyelvű tájékoztató a szállás szolgáltatásairól, fotók és térkép, valamint egy kattintással elérhetőek az ügyfélértékelések. A foglalási adatok megadását követően az utasnak lehetősége nyílik kiegészítő szolgáltatások hozzáadására.

A Wizz Tours komoly hangsúlyt fektet szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésére és bővítésére, hogy minőségibb és személyre szabhatóbb utazási élményt kínáljon a fogyasztóknak. Az utasbiztosítás és a repülőtéri transzfer mellett májustól elérhetővé válik az autóbérlés és a hop-on/hop-off városnézés is.

 

https://wizzair.com

https://wizztours.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük