A Prologis „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban" és „Az év raktárvezetője Lengyelországban". A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata két rangos díjat nyert el a 2016 Eurobuild CEE Awards-on.

 

A Prologis „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban" és „Az év raktárvezetője Lengyelországban". A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata két rangos díjat nyert el a 2016 Eurobuild CEE Awards-on.

 

A Prologis-t „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban" és „Az év raktárvezetője Lengyelországban" díjakkal tüntették ki december 6-án, a varsói DoubleTree by Hilton Hotel-ben rendezett 2016 Eurobuild CEE Awards gálán. Az eseményen az európai és kelet-közép-európai régió több mint 900 ingatlanpiaci szakembere vett részt.

 

Az Eurobuild Awards az idei év legjobb vállalatait, valamint a 2015. október és 2016. szeptember között megkezdett vagy már befejezett legjobb projekteket díjazza. Az elismerést négy kategóriában adják át: Életműdíj, A szakmai zsűri díja, A bérlők díja és Közönségdíj.

 

A szakmai zsűri díja kategóriában a Prologis elnyerte „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban" díjat. A vállalat regionális – kelet-közép-európai- működését tekintve a 2016-os volt a legaktívabb év 2008 óta. A Prologis 18 fejlesztést indított el, összesen 331.000 négyzetméter területen, a legfontosabb kelet-közép-európai helyszíneken; a projektek közül nyolc spekulatív ingatlan fejlesztése. Minden új épületet BREEAM akkreditációra terjesztettek fel.

 

„Nagyon mozgalmas év ez a Prologis számára Kelet-Közép-Európában, hiszen mi voltunk az egyetlen fejlesztő, amely a régió mind a négy országában fejlesztésekbe kezdett," mondta Martin Polak, a Prologis kelet-közép-európai regionális vezetője. „95 százalékos bérbeadottsági szintet értünk el, ügyfélmegtartási rátánk pedig meghaladja a 80 százalékot. Büszkék vagyunk arra, hogy elismerik munkánk gyorsaságát és minőségét, valamint üzleti átláthatóságunkat-ez egy kritikus faktor az ügyfeleinkkel való hosszú távú kapcsolat kialakításában."

 

A bérlők díja kategóriában a Prologis „Az év raktárvezetője Lengyelországban" díjat nyerte el. Az elismerésben Marta Kostyk, a Prologis alsó-sziléziai régiójának üzemeltetési menedzsere részesült.

„Az üzemeltetés lehető legmagasabb színvonala tevékenységünk egyik kiemelt pontja és a Prologis régióbeli sikerének kulcsa," mondta Renata Michalczyk, a Prologis lengyelországi üzemeltetési vezetője. „Nagyon büszkék vagyunk a díj mögött rejlő csapatmunkára, és arra, hogy az elismerést ügyfeleinktől kaptuk, hiszen ők a munkánk legfontosabb értékmérői."

 

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.4 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. szeptember 30-i adatok alapján).

 

A Prologis Inc. 2016. szeptember 30-i adatok szerint 20 országban, konszolidált alapon, vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül, várhatóan összesen körülbelül 62 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol részben vagy egészben.

 

(A címképen Martin Polak, a Prologis kelet-közép-európai regionális vezetője és Pawel Sapek, a Prologis lengyelországi ügyvezetője átveszik „Az év raktárfejlesztője a kelet-közép-európai régióban" díjat)

 

www.prologis.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük