Elképesztő ételvariációk ötletei jelennek meg a fejében? Órákig tudna rendhagyó módon kísérletezni az alapanyagokkal? Jelentjük, Ön nem elátkozott, de rókatündér biztosan! Főzzön finomat össze nem illő alapanyagokból és nyerjen!

 

Elképesztő ételvariációk ötletei jelennek meg a fejében? Órákig tudna rendhagyó módon kísérletezni az alapanyagokkal? Jelentjük, Ön nem elátkozott, de rókatündér biztosan! Főzzön finomat össze nem illő alapanyagokból és nyerjen!

 

Csülkös csokipuding, kapros dinnyeleves vagy mentás májpüré?! A február 19-én a mozikba kerülő Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjátékban ilyen finomságokkal kápráztatja el a szerelmét kereső főhősnő egyik kiszemeltjét.

 

Liza nem fél szabadjára engedni a benne lakozó kreativitást a konyhában sem.

A csinos, de roppant szerény ápolónő élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, így a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot, és megtalálni az igazit. Hogy mivel? Például hajmeresztően bizarr ételkölteményekkel, mint a mentás májpüré.

 

A Liza, a rókatündér című film ihlette recepteket az 57 Restaurant séfje, Áldási Péter és a NoSalty főszerkesztője, Kárai Dávid is elkészítette.

https://www.youtube.com/watch?v=vFaomJO5sGU&feature=youtu.be

Sőt, a receptek itt olvashatóak:

http://www.nosalty.hu/recept/csulkos-csokipuding

http://www.nosalty.hu/recept/kapros-dinnyeleves

http://www.nosalty.hu/recept/mentas-majpure

 

Ha vérszemet kapott, hogy művészei kísérletezésbe fogjon az alapanyagokkal és az ételekkel, itt az ideje, hogy most Ön is finomat főzzön ki össze nem illő alapanyagokból!

2015. február 5 – március 4. között készítse el élete legizgalmasabb receptjét, fotózza le, majd töltse fel a NoSalty.hu saját oldalán a „Beküldés" menüpontban, majd kattintson a „Benevezek" gombra, és nevezzen be a Liza, a rókatündér receptversenyre!

A legtöbb szavazatot kapott indulók megnyerhetik az értékes ajándékok egyikét:

10 db páros jegy a Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjáték premier előtti vetítésére!

Az első 3 legtöbb szavazatot kapott recept beküldője: egy-egy 5.000 Ft értékű NoSalty Webshop ajándékcsomag mellé 1 páros jegyet, a további 7 legtöbb szavazatot kapott recept beküldője pedig 1 páros jegyet nyer a filmbemutatóra, 10 db NoSalty bevásárlótáskákat pedig a szavazók között sorsolnak ki!

 

A receptbeküldő játékosok természetesen elfogadják a Nosalty.hu felhasználói feltételeit.

(lásd: http://www.nosalty.hu/felhasznalasi-feltetelek) A Játék szabályzatát a http://www.nosalty.hu/nosaltyhu-liza-rokatunder-receptverseny-jatekszabalyzat oldalon találják! A receptversenyt az 57 Restaurant, a Tokio Budapest és a Bortársaság támogatja!

 

http://www.bortarsasag.hu/hu/

http://tokiobudapest.com/

http://www.cafe57.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük