Új néven, kívül-belül megújulva várja vendégeit a Paulay terem. A korábban Vista Rendezvényközpontként ismert helyiségben a szolgáltatások köre is bővült.

Új néven, kívül-belül megújulva várja vendégeit a Paulay terem. A korábban Vista Rendezvényközpontként ismert helyiségben a szolgáltatások köre is bővült.

Amint az a nevéből már következik – a Belváros szívében – a VI. kerületi Paulay Ede utcában található ez az új, sokfunkciós terem. Működtetője, a Budapest Party Service a legkülönfélébb rendezvények számára tette alkalmassá. A négy, különböző méretű teremben tarthatunk esküvőt, bármilyen családi ünnepséget, ugyanakkor mindegyik helyszíne lehet színházi, műsoros vagy koncert estéknek, gyerekprogramoknak, oktatásnak, vizsgáztatásnak, üzleti, dolgozói rendezvényeknek, kiállításnak, partnertalálkozóknak, vetítéseknek, könyvbemutatóknak – és még ki tudja hány más eseménynek.

Vári Brigitta marketing menedzser megerősítette, hogy a hétvégeken itt az esküvők népszerűek, hétköznap viszont az üzleti rendezvények a jellemzőek. Akár százötven vendég befogadására is képes a „nagyon költséghatékony" terem. Már a helyszín is tökéletes, mert a Paulay Ede utca 9. metróval, autóbusszal is könnyen megközelíthető és nemcsak a környező utcákban, de az alig huszonöt méterre levő parkolóházban is biztonságos parkolási lehetőség kínálkozik. A Paulay terem kizárólagos catering partnere a Budapest Party Service Kft. (www.budapestpartyservice.hu), amely korszerűen felszerelt XIV. kerületi báziskonyhájáról szolgálja ki a cégcsoporthoz tartozó helyszíneket és a máshol megvalósuló rendezvények gasztronómiai igényét. Szakembereik a legkülönfélébb fogyasztói elvárásoknak megfelelően összeállított ételválasztékot készítik, amelyhez a XXI. század élelmiszerbiztonsági előírásainak megfelelően kialakított rendezvénykonyha tökéletes hátteret nyújt.

Korábban – a szintén a Paulay Ede utcában található – VakVarjú étteremben működött a rendezvénykonyha, de – és ez örvendetes hír a mai világban – ezt kinőtték! Már nem bírta el az éttermet és a rendezvényeket, azért vált szükségessé az új, 470 négyzetméteres konyha kialakítása. A felújítás során az összes terem divatos külsőt, a nagyterem pedig mindezek mellett hangulatfényeket kapott szabályozható led világítással. A rendezvények lebonyolítását megkönnyítő, egyedi tervezésű és kivitelezésű catering pultok variálható elrendezésük révén egy-egy esküvő vagy céges rendezvények, konferenciák esetében kávészünet, állófogadás kényelmes lebonyolítását teszik lehetővé.

A korábbi egy, 240 négyzetméteres nagyteremhez képest még másik hármat is kialakítottak. A legnagyobb 50 – 150 személy befogadására alkalmas, társul mellé még egy 60, és két 35 négyzetméteres is. Ezáltal egy konferencián szekciótermek vagy kisebb kiállítóterek is igénybe vehetők, így kibővült azon rendezvények köre, melyeket befogadhatnak. A Kft. idén ünnepli tizedik születésnapját, az új rendezvényterem tehát akár úgy is tekinthető, hogy ezzel ajándékozta meg önmagát, bár – a színvonalat látva – nyugodtan mondhatjuk, hogy a vendégeit is.

www.paulayterem.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük