1 Mintha Olaszország egy kis darabja költözött volna a Vígszínház mellé. Az NH Budapest partnertalálkozóján hamisítatlan olasz hangulat uralkodott.

 

1 Mintha Olaszország egy kis darabja költözött volna a Vígszínház mellé. Az NH Budapest partnertalálkozóján hamisítatlan olasz hangulat uralkodott.

Alexander Fischer, a szálloda igazgatója Akár azt is mondhatnánk: hûvös fogadtatásban volt részük azoknak, akik elfogadták a meghívást a budapesti NH Hotel ötödik partnertalálkozójára. Estére kicsit didergõsre fordult a július, de a hangulat végül mégis felforrósodott. Köszönhetõ volt ez az olasz ételeknek, italoknak és zenének, amiket Alexander Fischer, a szálloda igazgatója munkatársaival együtt kínált a vendégeknek. A spanyol tulajdonban lévõ NH Hoteles szállodalánc (nevét a Navarra Hotelek rövidítésébõl kapta) 2003 októberében nyitotta meg budapesti szállodáját. A Vígszínház közvetlen szomszédságában, alig több, mint egy év alatt elkészült épület 12 millió euróba került. A nyolcemeletes NH Budapest szállodában 160 légkondicionált, hangszigetelt, két telefonvonallal és háromféle internet csatlakozási lehetõséggel felszerelt, kétágyas szoba van. Közülük kettõt a mozgássérültek lépcsõk használata nélkül vehetnek igénybe.

2 Az NH Hoteles fiatalnak számít a szállodaláncok világában, 1975-ben hozták létre. Egész mûködésére a fiatalosság jellemzõ, sok lehetõséget ad a fiatal munkatársaknak is. Bár a láncnak a világ számos országában vannak szállodái, az kifejezetten pesti hagyomány, hogy minden évben utcabál-szerû találkozóra hívják barátaikat. Ezek a találkozók mindig egy központi téma köré épülnek. Volt már spanyolos, mexikói, az idén azért lett olaszos, mert ünnepelni akartak. Tavaly még csak egyetlen szállodájuk volt Itáliában, idén viszont már hetven épület viseli az NH Hoteles nevet! Ezért aztán Pesten egész este olasz dalok szálltak, ismert operák részleteit hallgathatta a közönség – addig, amíg meg nem kezdõdött a tánc. Jövõre könnyen lehet, hogy magyar zene szól majd, mert az igazgató a találkozó során bejelentette: még ebben az évben újabb szállodát nyitnak Magyarországon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük