2023.január.29. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új bõrben az idei Formula Una-k

2 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/3520"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Xd7n9779.thumbnail.jpg" border="0" alt="1" title="1" width="100" height="67" /></a></span> <p><strong>Idén ismét 10 lánynak adatott meg a lehetõség, hogy közvetlen közelbõl kísérjék figyelemmel a hazai Formula 1-es futamot. A kiválasztott lányokat már most sminkesek, fodrászok és stylistok vették kezelésbe, hogy a futamra a legjobb formájukat tudják hozni.</strong></p><p>

  1

Idén ismét 10 lánynak adatott meg a lehetõség, hogy közvetlen közelbõl kísérjék figyelemmel a hazai Formula 1-es futamot. A kiválasztott lányokat már most sminkesek, fodrászok és stylistok vették kezelésbe, hogy a futamra a legjobb formájukat tudják hozni.

  1

Idén ismét 10 lánynak adatott meg a lehetõség, hogy közvetlen közelbõl kísérjék figyelemmel a hazai Formula 1-es futamot. A kiválasztott lányokat már most sminkesek, fodrászok és stylistok vették kezelésbe, hogy a futamra a legjobb formájukat tudják hozni.

Minden Formula 1-es helyszínen 10 lány szurkol a Red Bull istállóban a pilóták, valamint a saját maguk helyezéseiért, hisz a hölgyek közül minden alkalommal kikerül a La Formula Una, aki a saját országát képviseli a száguldó cirkusz utolsó állomásán, Brazíliában.

2A lányok elsõként augusztus 2-én debütálnak a Bulls and Lions program keretében, ahol olyan nagy nevekkel találkozhatnak személyesen, mint Gerhard Berger, Mark Webber vagy Vitantonio Liuzzi.

A Bulls and Lions az Alagúttól, a Lánchídon át, egészen a Roosevelt-térig fog tartani, ahol a fent felsorolt versenyzõk parádés felvonulást tartanak még egyéb érdekességek mellett.

A nap fénypontja – a lányokon túl – azonban mindenképpen az lesz, amikor Besenyei Péter nem kisebb feladatra szánja el magát, mint hogy kirepüljön az Alagútból és a nézõk feje fölött távozzon a Budaörsi repülõtér felé, hogy onnan Bochkor Gáborral együtt visszatérjen és hurkot repüljön a híd körül.

Augusztus 2. után pedig már itt is van a magyar Formula-1-es nagydíj, ahol egy perc nyugtuk sem lesz a lányoknak. Szurkolni és lelket önteni a pilótákba, ez lesz a fõ feladatuk, és persze az, hogy a lehetõ legjobb formájukat hozzák, hisz itt dõl el, hogy ki lesz a magyar gyõztes.

Ki fog megmérkõzni a La Formula Una címért!

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.